CSI: Deadly Intent

A bűn városa soha sem pihen, az éjszaka leple alatt ismét vér folyik az utcákon. Ki volt a tettes? Mi volt az indíték? A CSI csapatát vezetve mindenre lesz gondunk.
1303311600

A Telltale még mindig hisz a filmadaptációkban

Bár egyre több kiadó és fejlesztőcég hangoztatja azt, hogy a licencelt játékokban már nincs több pénz, az epizodikus kalandjátékairól ismert Telltale Games csapatát ez nem hatja meg, és rendületlenül szerzik be a filmes jogokat. Most éppen a South Park, Simpsons, Family Guy vonalon indulnának el.
1264002960

Ubisoft: kevesebb adaptáció, több saját játék

Néhány szabályerősítő kivételt leszámítva a Ubisoft sem tudott olyan filmek alapján készült játékot letenni az asztalra, amivel maradéktalanul elégedettek lennénk.
1258585200

CSI: Deadly Intent

Még a profi bűnözők is hagynak maguk mögött nyomokat egy-egy óvatlan húzás következtében, a hirtelen felindulásból vagy más, kevésbé átgondolt szándéktól vezérelt gyilkosok után pedig a tetthely szinte hemzseg a puzzle darabkáktól, melyek alapján a helyszínelők hamar a végére járnak a bűncselekményeknek. Elég egy hajszál, egy ujjlenyomat, vagy nem kellő alapossággal eltüntetett vérfolt, ők már az ajtódon kopogtatnak.
1256580120

Giga galériafrissítés hétfő estére

Komoly címek kerültek e heti összeállításunkba: van itt Dragon Age, Ratchet & Clank, Star Trek Online, Force Unleashed és még messze nincs vége!
1256577180

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is lesz mivel játszani, megjelenik többek között az új GTA IV kiegészítő, a Tekken 6, a Forza Motorsport 3, a DJ Hero és a soron következő Painkiller is.
1255975020

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten kerül boltokba többek között a Borderlands, az új Lips, a PC-s Star Wars: The Force Unleashed, WWE SmackDown! Vs. RAW idei része és az új PSP-s GTA is.