The Godfather

Az Electronic Arts ajánlatát nem fogjátok tudni visszautasítani! A Keresztapa bár eltűnt néhány évre, most újra vissaztér, hogy rendet tegyen az utcákon!

Bezárják a Visceral ausztrál részlegét?

A pletykák szerint lehúzza a rolót a Visceral Games melbourne-i irodája is, a munkatársak hétfőn találkoznak a HR-esekkel, hogy átbeszéljék az ügyet. A Dead Space és a Dante's Inferno fejlesztői a világ több pontján is rendelkeznek stúdiókkal, elméletileg van hová továbbállni.

Újabb játékszervereket állít le az Electronic Arts

Nemrég számoltunk be arról, hogy az EA leállítja néhány játéka szervereit, hogy a felszabadult erőforrásokat az újabb játékokhoz tudják csoportosítani.

Nem készül több Keresztapa-játék

Az Electronic Arts fejese, Frank Gibeau nyilatkozata szerint nem készül több játék a méltán népszerű Keresztapa-filmek alapján - pontosabban az EA nem készít többet.

Új demók és más letöltések a PS Store-on

A megszokott módon megesett a csütörtöki PlayStation Store frissítés: ezúttal is kapunk új demókat, játékokat és egyéb kiegészítéseket.

Elkészült a PS3-as és a Wii-s Keresztapa

Egy éve már annak, hogy boltokba került a PC-s, PS2-es és Xbox-os The Godfather, s nem olyan régen üdvözölhettük az Xbox 360-as és a PSP-s játékokat is...

Márciusban érkezik a PS3-as és a Wii-s Keresztapa

Az Electronic Arts végre hivatalosan is bejelentette a The Godfather (A Keresztapa) játékadaptációjának PlayStation 3-as és Nintendo Wii-s változatát.

Májusi legjobbjai: konzol- és PC-toplisták

Egyenesen Amerikából szállíthatjuk Nektek a múlt hónap ottani legjobb játékainak listáját: mind konzolos, mind pediglen PC-s címekből 20-20 darab szerepel itt!

Szombat reggeli animációk!

Egyre több érdekes játék megjelenése közeledik, ily módon egészen pontosan nyolc trailer érkezett kicsiny szerkesztőségünkbe.

Vasárnapi képmánia

Aki esetleg a reggeli mise helyett az internetet böngészné, lesse meg hatalmas frissítésen átesett képgalériánkat!

Késő esti képmánia a Gamekapcson

Ismét érkezett egy hatalmas adag látnivaló galériánkba. A legjobbak: FIFA Street 2, Fight Night 3, Ghost Recon 3, MotoGP 4, The Godfather, Tomb Raider, WOW: BC.