Jambo! Safari: Animal Rescue

Afrikai szafarira indulhatsz a Sega új, Nintendo Wii-re és DS-re megjelent játékában.
1316440800

Élen nyitott itthon a Dead Island

Bár nem indult problémamentesen a Dead Island rajtja, a játékosokat látszólag meggyőzte a Techland: a lengyel-magyar barátság jegyében a hazai gamerek is alaposan bevásároltak a trópusi hangulatot zombiirtással megvadító akció-szerepjátékot. A Resistance 3 is szépen nyitott, de neki nem futotta dobogóra.
1309966200

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Az uborkaszezonhoz közeledve egyre kevesebb nagy cím kerül boltokba, de ezek azért tudnak úgy teljesíteni, hogy bekerüljenek a legkeresettebb játékok közé. Legutóbb a F.E.A.R. harmadik része domborított, igaz Paxton Fettel és Point Man akciója nem ért dobogós helyezést.
1306238400

Hazai toplisták: élen a FIFA 11

Nem igazán volt olyan komoly megjelenés az elmúlt időszakban, ami megütötte volna szintet: legalábbis a hazai játékeladási toplistákét, a rangsor ugyanis gyakorlatilag alig frissült, és inkább régi címek törtek előre. Az élen a FIFA 11 végzett, amely így még a World of Warcraftot is lenyomta.
1283164054

Töretlen itthon a Starcraft II sikere

Negyedik hete vezeti a hazai játékeladási toplistákat a Starcraft folytatása, ennek köszönhetően természetesen a World of Warcraft előfizetői kártya is sorozatban negyedszer kényszerül a dobogó második fokára állni, az aranyérmet pedig átadni a Blizzard legutóbbi üdvöskéjének.
1269780360

Második helyen nyitott a Dragon Age kiegészítője

A legfrissebb hazai toplista legjobbjai között két újoncot is találunk: a Dragon Age: Origins Awakening című kiegészítője a második, míg a Command & Conquer 4 a negyedik lett.
1258386720

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alighanem az ősz egyik legsűrűbb hetébe léptünk: jön az Assassin's Creed II, a Left 4 Dead 2, a God of War Collection, a Tony Hawk: Ride és az új Mario-játék is.