Scene It? Twilight

A Twilight című őrületre specializálódott Scene It? epizód kizárólag PC-re, Wii-re, DS-re és iPhone-ra jelent meg. Vámpírfanok, filmőrültek, ez a ti játékotok!

Scene It? Twilight

Leginkább a tinilányok körében hódít Edward, a százéves vámpír, aki mellesleg tizenhétnek néz ki, és állítólag elég nagy szívtipró. Mindez a Twilight, vagyis az Alkonyat című könyvből ered, melynek filmadaptációja egy olyan réteggel is megszerettette a vérszívókat, akik korábban élből hülyeségnek nevezték volna az egész témát.

Az Xbox miatt sikeresebbek a csajos filmek

Hollywood számára egy feltűnő jelenség lett úrrá az utóbbi pár év mozis piacán: egyre sikeresebbek a női közönséget becélzó filmek. Szerintük ennek a videojáték az oka.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A hét sztárjai egyértelműen a BioShock 2 és a Dante's Inferno lesznek, de kíváncsiak vagyunk a PS3-as Star Ocean: The Last Hope-ra és az X360-as Darwinia+-ra is.

Twilight Modern Warfare 2 - nagyon kemény!

Vajon mi történik, ha keresztezzük az utóbbi idők legsikeresebb tini drámáját a világ legkeményebb FPS-ével? Hát megszületik a Twilight Modern Warfare 2!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár észrevehetően kezd lecsengeni a nagy őszi játékáradat, azért még mindig akad egy-két érdekesség az ínyencek számára - ilyen PSP-s Tekken 6 is.