Might & Magic: Heroes VI PC

Készül a Heroes of Might & Magic hatodik része, melyet ezúttal a magyar illetőségű Black Hole Entertainment fejleszt.
Típus: Fantasy, Körökre osztott stratégia

Humble Bundle - újra főszerepben a Might & Magic

Jól emlékeztek, idén már volt egyszer Might & Magic-féle Humble Bundle, most azonban pótolhatnak azok, akik lemaradtak: a legfrissebb Humble Weekly Bundle főszereplője ismét ez a sorozat.

Might & Magic-mánia az új Humble Bundle-ben

Jobb későn, mint soha, pótolunk még egy elmaradást: elrajtolt a legújabb Humble Bundle akció, amelyben a főszerepet a Might & Magic-sorozat és annak számtalan felvonása kapta.

Kiegészül a Heroes VI

Önállóan is futtatható kiegészítőt kap a magyar fejlesztésű Might & Magic: Heroes VI. Magáról az adalékról nem sokat tudunk, még az alcíme sem derült ki, viszont az már biztos, hogy az új történet főszereplői a dark elfek lesznek. A galériánkban megtekinthetitek az első három concept rajzot.

Kiegészítőt kap a Might & Magic Heroes VI

A Ubisoft bejelentette a Might & Magic Heroes VI első kalandcsomagját, mely a Pirates of the Savage Sea Adventure Pack névre hallgat. A magyar Black Hole helyett már egy másik csapat készíti a tíz órás kampányt, mely a visszatérő Crag Hack nevű hősre rendezkedik be.

A 2011-es év legjobb játékai

Hosszú és eseménydús éven vagyunk túl, ám még minden olvasónkra várt egy nagy feladat, hogy megszavazza a 2011-es év legjobb, legizgalmasabb és legmaradandóbb játékait. Az eredményeket összesítettük, megvannak a nyertes címek - győzött a papírforma, de születtek meglepetések is!

Itthon is lenyomta a Skyrimet a Modern Warfare 3

Gyakorlatilag papírforma szerint zárult a Call of Duty: Modern Warfare 3 és a The Elder Scrolls V: Skyrim megjelenésének hete, a két játék aratott le minden babért, de ahogy például az Egyesült Királyságban, úgy nálunk is az új Call of Duty diadalmaskodott a Skyrim felett végül.

Vezeti a hazai toplistát a Battlefield 3

Még mindig a Battlefield 3 vezeti a hazai összesített toplistát, és várhatóan nem is nagyon marad le a játék az élbolytól - a magyar gamerek már a Bad Company 2-t is imádták. A dobogóra felfért az idei FIFA-epizód és az Uncharted harmadik része is - mondjuk nem is jogtalanul.

Might & Magic: Heroes VI teszt

Minden rosszra fordult aznap, mikor apánk, a Griffek hercege meghalt. Irinát eladták egy kegyetlen földesúrnak. Sandor száműzetésbe kényszerült… és Kiril elveszítette a lelkét. Apám halála nem baleset volt. Anastasya, szeretett testvérünk szúrta őt szíven! Most én vagyok a herceg. És egyedül vagyok. A halál árnyéka vetül ránk...

Might & Magic: Heroes VI sajtónap

Csütörtökön a Symbol Café egy különleges eseménynek adott otthont, amely nem volt más, mint a magyar fejlesztésű Might & Magic Heroes VI megjelenés előtti sajtótájékoztatója. Az összejövetelen megszólalt a forgalmazó, a fejlesztők és a Heroes Team is. Lássuk, milyen érdekességeket hoztak össze nekünk!

Might & Magic: Heroes VI - itt a launch trailer

Újabb mérföldkövet üdvözölhetünk a hazai játékfejlesztés sokat látott palettáján. A Heroes VI a napokban végre a boltokban landolt a Ubisoft gondozásában, de ami a lényeg: a magyar Black Hole fejlesztésében. Kiderül, hogy fiainknak sikerült-e a lehetetlen, ám addig itt az utolsó előzetes.