Star Wars: The Force Unleashed 2 , DS, IPHONE, PC, PS3, X360

A LucasArts nagysikerű akciójátékának folytatása, melyben ismét a rejtélyes sith tanítvány bőrébe bújhatunk majd.

The Force Unleashed 2 - harci bemutató

Egyre nagyobb a hype a következő Star Wars játék, a The Force Unleashed 2 körül. A Lucasarts láthatóan tanul az első rész hibáiból, habár már azt is nagyon szerettük. Az új előzetesben kiderül, miként változik a második rész harcrendszere, erőhasználattal, fénykardpárbajokkal együtt.

Force Unleashed II - kiadják a GamesCom-demót

A GamesComon is kiállított demó tökéletesre csiszolt változatát tölthetik majd le a játékosok a Star Wars: The Force Unleashed II októberi megjelenése előtt. A kipróbálható verzióban Starkiller a kaminói klóngyárból próbál meg olajra lépni, s ahogy az sejthető, kő kövön nem marad a nyomában.

The Force Unleashed 2: Yoda mester színre lép

A Lucasarts berkeiben egésszé formálódó The Force Unleashed 2-ben az ikonikus Jedi mester, Yoda is tiszteletét teszi egy rövid kis vendégszereplés formájában. Starkiller nagy feladat előtt áll: fel kell vennie a kesztyűt Darth Vaderrel, s ehhez meg kell fontolnia mentora tanácsait is.

A LucasArts-hoz igazol a Splinter Cell dizájnere

Clint Hocking májusban hagyta el a Ubisoftot, akkor úgy érezte, "tudja merre kell haladnia, hogy előre lépjen": úgy néz ki a LucasArts-nál áll legközelebb munkába.

Felmondott a Force Unleashed producere

Tizenhárom év után elhagyja a LucasArtsot a Star Wars: The Force Unleashed vezető producere, Haden Blackman. Az úriember új kihívások után szeretne nézni.

The Force Unleashed II - Starkiller, mint szuperhős

A Star Wars: The Force Unleashed II-re Starkiller igazi szuperhőssé és a sorozat fontos szereplőjévé vált, mondják a játék fejlesztői az új videónaplóban.

Boba Fett is benne lesz a Force Unleashed 2-ben

A SW második trilógiájának rajongóinak lehet üdítő meglepetés a hírhedt fejvadász szereplése a Lucasarts The Force Unleashed 2-ben.

E3 2010: A kiállítás második galériafrissítése

Castlevania, Dead Rising 2, Epic Mickey, Killzone 3, Ninety Nine Nights 2, Saw II, SOCOM 4, SingStar Dance, Goldeneye 007 és még mindig nincs vége!

E3 2010: The Force Unleashed 2 - árulás a köbön

Darth Vader egykori jobbkeze, Starkiller elárulta mesterét és a saját lábára áll. A pörgős, renderelt trailerből kiderül, hogy az Erőben sincs szűkében.

SW: The Force Unleashed 2 gyűjtői kiadás tartalma

A Lucasarts megerősítette a The Force Unleashed 2 gyűjtői kiadás tartalmát, amely a szokásosnak mondható extrákon felül USB-kulcsot is tartalmaz majd.