X10

A Microsoft saját rendezvényében a közeljövő legizgalmasabb Xbox 360-as játékai kerülnek bemutatásra.
Típus: Rendezvény

X10: Mozgásban a Splinter Cell: Conviction

Két új videó érkezett az áprilisban megjelenő Splinter Cell: Convictionről - az X10-en bemutatott előzetesek nagyon hangulatosak, nem érdemes kihagyni őket!

X10: Márciusban indul az Arcade Block Party

A Microsoft következő bulija az Xbox Live Arcade Block Party lesz: a parti kifejezés több Arcade-cím megjelenését takarja, ekkor startol többek között a Game Room is.

X10: HUD nélkül jön a Fable harmadik része

Úgy tűnik, Peter Molyneux megint jobban feltüzelte közönségét, mint amekkora bejelentéssel ki tudta volna elégíteni őket: szenzáció, nem lesz HUD a Fable 3-ban.

X10: Left 4 Dead 2 - The Passing megjelenés, képek

A Left 4 Dead 2 első, bizonytalan ideig Xbox360 exkluzív DLC-jében az eredeti játék csapata találkozik a folytatás főhőseivel.

X10: Crackdown 2 screenshotok, dobozfotó

Befutottak a legfrissebb Crackdown 2 képlopatok, valamint a végleges dobozfotó is. A fejlesztők által kiadott marketinganyagból azonban nem sok derül ki.

X10: Lost Planet 2 vendégszereplők, split-screen

Három, friss és ropogós screenshotot kaptunk a Lost Planet 2-ben szereplő vendégsztárokról. Marcus, Dom és Wesker akcióba lendül!

X10: Dead Rising 2 trailer, megjelenés, előzmények

Pár hónap és folytatódik a zombihentelés. Az X10-ről kaptunk egy friss videót és a pontos megjelenési dátumot, valamint egy kis extra bejelentést.

X10: Final Fantasy XIII Xbox360-as finomságok

A Microsoft nagyon igyekszik megnyerni magának a japán közönséget. A korábban PS exkluzív cím némi extrával érkezik az Xbox360-ra!

X10: Alan Wake trailer, megjelenés, collector's

Világbajnok Alan Wake trailer érkezett az X10-ről, valószínűleg az egyik utolsó, amit a most véglegesített megjelenés előtt látni fogunk. Lesz gyűjtői kiadás is.

X10: Halo Reach screenshotok, béta dátum

Teljes erővel elkezdődött a Microsoft Xbox X10 event, így csordogálnak a képek és információk is. Kezdjük a hatalmas rajongással övezett új Halo játékkal.