Pure Football

Focis játékot fejleszt a Ubisoft, a Pure Futbol néven is ismert játék viszont inkább a FIFA Streetre hajaz.
Típus: Foci, Sport

Lezárult a Pure Football nyereményjáték

Legutóbbi nyereményjátékunkban kisorsoltunk egy Playstation 3-as, és egy Xbox 360-as Pure Football játékot. A nyerteseknek gratulálunk!

Játssz és nyerj eredeti Pure Football játékot!

Nyereményjátékunkban a cdv-seven m jóvoltából kisorsolunk egy PS3-as és egy Xbox 360-as Pure Football játékot. Tippelj, és zsebeld be az ajándékod!

Hétfő délutáni galériafrissítés

E heti galériafrissítésünkben olyan címek szerepelnek, mint a DJ Hero 2, a Dragon Ball: Raging Blast 2, a Kane & Lynch 2 vagy a Madden NFL idei része.

Pure Football

Szép lassan csak beütött a nyár, s el is indult a mindenki által várt foci VB, ami jelen állás szerint nem igazán váltja be a hozzá fűzött reményeket. Mondhatnánk úgyis, hogy unalmasabb, mintha zsinórban kellene ötször megnéznem a Szex és New York 2-t. A Ubisoft valószínűleg felbérelt valamiféle jóst, ők ugyanis előre látták ezt; ezért elkészítették a Pure Football című játékukat, ami passzol a dél-afrikai világbajnoksághoz: pont ugyanolyan rossz.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten kerül boltokba az Alpha Protocol, az új Sims-kiegészítő, a Backbreaker, a Ubisoft focijátéka, és a Call of Duty: Modern Warfare 2 új DLC-je is most érkezik.

Pure Futbol - itt az első gameplay trailer

A Pure Futbol új előzetese is bizonyítja, hogy a Ubisoft egyelőre nem akar beleszólni a FIFA-PES párharcba, inkább más szemszögből közelíti meg a foci-témát.

Galériafrissítés borús szombat délutánra

Nagyon szomorú az idő, dobjuk hát fel a hangulatot néhány screenshottal. Van itt APB, Crackdown 2, Mafia 2, Need for Speed, Pure Futbol, Splinter Cell és még sok más is!

Pure Futbol bejelentés képekkel és videóval

Igazak voltak a korábbi pletykák, a francia Ubisoft tényleg focijátékot fejleszt, azonban az új program stílusában leginkább a FIFA Streetre hajaz.

Saját focis játékot fejleszt a Ubisoft?

A pletykák szerint a Ubisoft is saját focis játékot fejleszt, mely a FIFA és a Pro Evolution Soccer évek óta tartó háborújának lehetne a harmadik résztvevője.