Power Gig: Rise of the SixString PS3, X360

Vége a Guitar Hero és a Rock Band idétlen gombnyomogatós zenélésének, a Power Gig: Rise of the SixStringhez immáron igazi hathúros gitár kontroller jár majd, ami tényleg megtanít minket pengetni!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az idei ősz talán legdurvább hetének nézünk elébe, a megjelenési listán egymás hegyén-hátán állnak a jobbnál-jobb játékok, sőt filmpremierből is lesz bőven. Persze selejt is akad, többek között ennek köszönhető az, hogy ilyen szép termetes lett az e heti összeállításunk. Nézzük!

Összeállt a Power Gig végleges dallistája

Októberben kerül boltokba a Power Gig: Rise of the SixString, amely bár első blikkre nem különbözik a Guitar Hero és Rock Band játékoktól, a hangszer-kiegészítőket tekintve viszont egészen új megoldással ismertetik meg a játékosokat: eljött a hathúros gitárkontrollerek ideje!

E3 2010: Megérkezett a harmadik galériafrissítés

FEAR 3, Fallout: New Vegas, Space Marine, X-COM, Spec Ops, Test Drive Unlmited 2, Two Worlds 2 és Civilization V képek is kerültek az új galériafrissítésbe!

E3 2010: Power Gig - hathúros gitár mellé légdob

Az E3-hoz közeledve egyre többet tudunk meg a Guitar Hero és a Rock Band legújabb kihívójáról, a hathúros gitárkontrollert ígérő Power Gig: Rise of the SixStringről.

GDC 10: Hathúros gitár kontroller a Power Gighez!

Vége a Guitar Hero és a Rock Band idétlen gombnyomogatós zenélésének, a Power Gig: Rise of the SixStringhez immáron igazi hathúros gitár kontroller jár!