Vindictus

A Vindictus keleten Mabinogi Heroes néven ismert, nyugatra csak ősszel érkező ingyenes MMORPG lesz.

Vindictus - itt a teaser oldal és az új előzetes

Régen nem hallottunk a Vindictus felől, pedig a Nexon MMORPG-jére mindenképpen érdemes lesz odafigyelni, és nemcsak azért, mert ingyenesen játszható darabbal van dolgunk: stílusában jóval sötétebb és keményebb, mint a szokványos MMO-k, ráadásul még jól is néz ki a Source motornak köszönhetően.

A Valve még nem akar új Source motort

A Valve még mindig nem akar új Source motort fejleszteni, noha az engine nem éppen mai csirke. Nagy gondolatokat nem kell keríteni a dolog mögé, a cég szerint mindössze arról van szó, hogy nagy feladat lenne új kódot készíteni, sokkal jobban tudnak haladni, ha inkább fokozatosan fejlesztik a régit.

Az esti nyolcaddöntő előtti galériafrissítés

Durván egy héttel az E3 után nem találtunk túl sok új képet, de egy kisebb csokorra valót azért össze tudtunk szedni, és szerencsére akadt horogra egy-két nagyobb cím is.

E3 2010: Megérkezett a harmadik galériafrissítés

FEAR 3, Fallout: New Vegas, Space Marine, X-COM, Spec Ops, Test Drive Unlmited 2, Two Worlds 2 és Civilization V képek is kerültek az új galériafrissítésbe!

E3 2010: Kiállítás előtti galériafrissítés

Ahogy videókból, úgy képekből is jutott bőven a kiállítás előtt, össze is gyűjtöttük őket egy szép nagy csokorba a múlt héten bejelentett nagyágyúk első látnivalóival együtt.

E3 2010: Ezek a játékok már biztosan kint lesznek

Vészesen közeleg az idei E3, így az IGN gondolt egyet, és összeszedte azokat a címeket, amikkel már biztosan összefuthatunk a júniusi expón.

Újabb képek érkeztek a galériába

Mai összeállításunkban címek szerepelnek, mint az Alpha Protocol, a BioShock 2, a Bulletstorm, az Enslaved, a Halo: Reach vagy a Prince of Persia.

GDC 10: Megérkezett az utolsó screenshotadag

A mai nap a búcsú napja, bezár a 2010-es Game Develeopers Conference, de ez nem jelenti azt, hogy ne lennének új hírek - és persze vadi új screenshotok!

GDC 10: Újabb ingyenes MMO-k a láthatáron

A Nexon jóvoltából két új MMORPG érkezik a nyugati országokba: a Dragon Nest és a Vindictus Koreában már bizonyítottak, ráadásul teljesen ingyenesek!