Jet Set Radio PC, PS3, Vita, X360

A Sega klasszikus, Dreamcasten bemutatkozott címe az újgenerációs platformokra is ellátogatott.
Típus: Akció, Platform

Ingyenes játékokat osztogat a Sega

A Steam aktuális promóciója apropóján a Sega három játékot tett ingyenesen letölthetővé, ráadásul nem is akármilyeneket! A Jet Set Radio, a Hell Yeah! és a Golden Axe neve bizonyára sokaknak ismerősen cseng.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű lett az e heti lista, lesz miből válogatni a következő napokban! Most lesz "Fekete Péntek", a hálaadás utáni első péntek Amerikában a karácsonyi vásárlói szezon kezdetét is jelenti - csoda, ha mindenki most akarja kiadni a játékát? Persze mi úgyis Hitmanezünk inkább.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Némileg megkésve, de összeraktuk a heti játékmegjelenések és filmpremierek listáját, lássuk, milyen játékokkal futhatunk össze a boltok polcain a következő napokban, és milyen alkotások közül válogathatunk, ha mozizásra vagy DVD-zésre szánjuk el magunkat!

Hétfő esti galériafrissítés

Megint összeszedtük az elmúlt napok legjobb screenshotjait; olyan látnivalókat válogattunk össze, amik kimaradtak a korábbi cikkeinkből, de mindenképpen érdemes megnézni őket. Az összeállítás főszereplője egyértelműen a Wii U, a Nintendo konzoljára érkező játékok dominálnak most.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Pörögnek az események, lesz mivel játszani a héten! A napokban jelenik meg a Codemasters Forma 1-es játékainak idei felvonása, jön a Borderlands második része, és a Torchlight II-vel is értékes órákat tölthetünk el. Hiába, az ősz már csak ilyen, kapkodjuk is a fejünket rendesen!

Előzetesen a Sega felújított játékai

Az őszre a Sega három klasszikusát is felújítják majd, jön a Jet Set Radio, a NiGHTS into Dreams és a Sonic Adventure 2 remake is. A japán kiadó most egy összefoglaló előzetest adott ki a játékokról: ha megnézed, tuti kedvet kapsz a nosztalgiára, és elsők között fogod letölteni őket!

Első kedvcsinálókon a Jet Set Radio HD

Felújított formában tér vissza idén nyáron a 2000-ben, Dreamcasten megjelent Jet Set Radio, melyben a hagyományoknak megfelelően a zene és a graffitik kapják a főszerepet. A város rendfenntartóival is meggyűlik a bajunk - képekkel és videóval is szolgálhatunk.

Xbox Live-ra jöhet a Jet Set Radio

Egy újabb klasszikus kerülhet át az Xbox Live-ra, ezúttal a SEGA kultjátéka, a Dreamcastre megjelent Jet Set Radio. Reméljük beigazólódnak a pletykák.