Tom Clancys HAWX 2 , PC, PS3, X360

A Ubisoft folytatja a sikeres árkád repülős játékát, így sorozattá bővül a HAWX!
1380726743

Elhunyt Tom Clancy

Tom Clancy, a híres politikai thrillerek szerzője, illetve a Red Storm Entertainment alapítója életének hatvanhatodik évében elhunyt. Ő adta a nevét a Ubisoft olyan sikersorozataihoz, mint a Rainbow Six vagy a Splinter Cell.
1289225095

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Valamennyit erősödött a mezőny erre a hétre, viszont ez jórészt abban mutatkozik meg, hogy ezúttal kevesebb a selejtcím. Persze játszani így is lesz mivel, a héten kerül boltokba a Call of Duty: Black Ops és végre Magyarországon is bemutatkozik a Kinect, a Microsoft mozgásérzékelős kamerája.
1285244581

Még többet késik a PC-s H.A.W.X. 2

Úgy tűnik, a Ubisoft képtelen tartani a PC-s megjelenéseket, már az Assassin's Creed: Brotherhood késése sem az első példa volt erre. A mostani helyzetjelentés szerint a H.A.W.X. 2 is csúszik a platformon, ráadásul már másodjára - még aggasztóbb, hogy a játék utoljára, a Wii-s verzió után érkezik.
1284323690

Lezárult a HAWX 2 nyereményjáték

Legutóbbi nyereményjátékunkban az An-Tec Kft. felajánlásával kisorsoltunk három darab Playstation 3-as Tony Clancy's HAWX 2 játékot. A szerencsés nyertesek listája már megvan, a Gamekapocs szerkesztéségének nevében szívből gratulálunk mindnyájuknak!
1284201004

Vasárnap sorsoljuk a három eredeti HAWX 2-t

A megújult Gamekapocs első nyereményjátékában három darabot eredeti PlayStation 3-as Tom Clancy's HAWX 2 játékot lehet nyerni. A három egyszerű kérdésre vasárnap délutánig lehet válaszolni, utána pedig kisorsoljuk a szerencséseket!
1283776863

Nyerj PS3-as Tom Clancy's HAWX 2 játékot!

A megújult Gamekapocs első nyereményjátékában három darabot sorsolunk ki a Tom Clancy's HAWX 2 PlayStation 3-as változatából. A részvételhez mindössze regisztrálnod, majd tippelned kell három egyszerű kérdés megoldására. Siess, vasárnap már sorsolunk!
1283772526

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Izgalmas hét vár ránk, bőven lesz új - és ami fontosabb: érdemleges - megjelenés minden platformon. Kiegészül az Aion, új fejezetekkel bővül a Mass Effect 2 és a Dragon Age: Origins, valamint Pókember és Batman is harcba lendül majd - igaz, két egészen más stílusú játékban.
1283514548

Tom Clancy's HAWX 2 teszt

High Altitude Warfare Experimental Squadron. Röviden HAWX. Egy speciálisan kiképzett, különleges pilótákból álló vadászgépes különítmény, mely a szabad világ békéjének érdekében kész bárhol, és bárki ellen háborúba vonulni. S a hősök most visszatértek!
1283161630

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ellentmondásos, de mindig akkor jelennek meg a legérdekesebb címek, amikor senki nem ér rá: a héten kezdődik az iskola, erre majd' minden platformon találni olyan játékot, amit illene kipróbálnia mindenkinek, sőt a moziban is vetíteni fognak ezt-azt, hogy véletlenül se jusson semmire idő.
1282409789

Xbox 360-ra jön először a H.A.W.X. 2

Egy héten át Xbox 360-exkluzív lesz a Tom Clancy's H.A.W.X második része, miután a többi verzió megjelenését minden különösebb indok nélkül eltolták. A játék eredetileg szeptember 3-án jelent volna meg az összes érintett platformra. A múlt héten a játék sztori-trailere is befutott.