Tom Clancys HAWX 2 , PC, PS3, X360

A Ubisoft folytatja a sikeres árkád repülős játékát, így sorozattá bővül a HAWX!

Jövő héten jön a HAWX 2 demója

Pilótafülkék lezárulnak, még élnek bennünk a kecskeméti repülőnapok okozta élmények, a Ubisoft csak dobott még egy fahasábot a tűzre: jövő héten az Xbox 360 és a PS3 tulajok tehetnek egy próbarepülést a HAWX 2-vel. Rögtön két bevetésen terelgethetjük az acélmadarakat.

GC 2010: Befutott a Ubisoft felhozatala is

Tovább növekszik a zsezsegés a kölni GamesCom körül: ma megkaptuk a Sony konferencia biztos felhozatalát, nem sokkal később pedig a Ubisoft lista is beesett.

Fórumváltás előtti galériafrissítés

Izgalmas héten vagyunk túl, ez pedig finoman érezteti a hatását legújabb galériafrissítésünkön is. Szemcseppet bekészíteni, ezt végig kell nézned!

Jól tippelte meg üzleti eredményeit a Ubisoft

Ahogy korábban megjósolta, a Ubisoft tényleg majdnem megduplázta bevételeit az előző évhez képest: az idei üzleti év első negyede 161 millió eurót hozott a kiadónak.

Videón is bemutatkozik a HAWX 2

A nemzetközi helyzet fokozódik Tom Clancy által megálmodott világban, amely akár a miénk is lehetne. A terrorizmus megfékezésére vadászpilótákra van szükség.

E3 2010: Elkészült az első galériafrissítés

Brutális képfelhozatal! Assassin's Creed, Bodycount, Bulletstorm, Metal Gear Solid, Shogun 2, HAWX 2, Ghost Recon, Crysis 2, Driver és még sok más érdekesség!

HAWX 2 - infómorzsák és screenshot áradat

Befutottak az első screenshotok a Ubisoft egyik új reménységéből, a HAWX 2-ből. A sikeresen indult repülős játék folytatása brutális grafikát, és intenzív harcokat ígér.

Több száz új kép landolt a galériában

Új Alan Wake, Clash of the Titans, Fallout: New Vegas, Kane & Lynch 2, Lost Planet 2, Metal Gear Solid, Rage és Super Mario Galaxy 2 képek érkeztek a galériába.

Készül a HAWX 2, megjelenés idén ősszel

A Ubisoft ma bejelentette, hogy készül a HAWX folytatása, s meglepő módon a megjelenési dátumot is azonnal kitűzték idén őszre, minden létező platformra.

Két új Tom Clancy játékon dolgozik a Ubisoft

A Tom Clancy nevével fémjelzett márkát kezelő Michel Verheijdt szerint nemrég két új, egyelőre szupertitkos Clancy-játék fejlesztésének állt neki a Ubisoft.