Total War: Shogun 2 PC

A Creative Assembly folytatja a Total War-sorozatot, de ezúttal megint egy régebbi címét veszi elő.
1587974400

Mától ingyenes a Total War: Shogun 2

Az esti órákban válik ingyenessé a Total War: Shogun 2, és közel egy hétig az is marad: ezúttal nem próbaidőszakról van szó, ha hozzáadtuk a játékot a könyvtárunkhoz, örökre megtarthatjuk azt.
1586790057

Hamarosan ingyenesen lecsaphatunk a Shogun 2-re

A Sega sem szeretne kimaradni a játékosztogatásból, hamarosan ingyen és bérmentve tehetjük rá a kezünket az egyik legjobban sikerült stratégiai játékukra a Total War-szériából.
1435318236

A hétvégén ingyen játszhatóak a Total War-játékok

A sorozat 15. szülinapja alkalmából ingyen kipróbálható a The Creative Assembly Total War-szériája. Ez annyit jelent, hogy fél tucat stratégiába mélyedhetünk el a Steamen, amiket aztán kedvezményesen vásárolhatunk meg.
1410860700

Heti akciók és leárazások - 38. hét

Új rovat indul a Gamekapcson, melyben összeválogatjuk nektek a hét legklasszabb árleszállításait és alkuit az online játékboltok kínálatából. Kedvenc címeitek talán épp most vannak akcióban, úgyhogy kerüljetek beljebb!
1410332431

A hónap végén bemutatkozik az új Total War

A Creative Assembly bejelentette, hogy a szeptember végén megrendezésre kerülő Eurogamer Expón lerántják a leplet a Total War-sorozat legújabb darabjáról. Lehet tippelni, hogy a stratégia melyik történelmi korszakot öleli fel.
1394802000

Itt az új Humble Weekly Sale - főszerepben a Sega

Elrajtolt a legfrissebb Humble Weekly Sale, ezúttal nem kevesebb, mint tizenkilenc Sega-játékra csaphatsz le igen kedvező áron, a kifizetett pénzt pedig szokás szerint jótékonysági célokra fordíthatod.
1362428771

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét kifejezetten tartalmasnak ígérkezik, remélhetőleg mindenkinek lesz ideje átnyálazni a napokban érkező termést. A hét leginkább várt címe persze egyértelműen az új Tomb Raider - holnap már játszhatunk is vele.
1358701200

Team Fortress-karakterek a Sonic & All-Starsban

A Sonic & All-Stars Racing Transformed eddig sem szűkölködött változatos karakterekben, a hónap végén megjelenő PC-s változat viszont még tovább megy a versenyzők számát tekintve.
1354806000

Warhammer-játék készül a Total War alkotóinál

A Sega és a Creative Assembly közösen kötött megállapodást a Games Workshoppal, így a Total War alkotói több játékot is fejleszthetnek majd a méltán népszerű Warhammer-univerzum alapján.
1340971200

Búcsút int Európának a Sega

Nem megy túl jól manapság a Segának, a spórolás pedig ott kezdődik, hogy minden irodát bezárunk, amire nincs égető szükség. A kiadó bejelentette, hogy az Egyesült Királyságbeli képviseleten kívül a teljes európai részlegét leépíti, a terjesztést ezután külsős cégekre bízza.