The First Templar PC, X360

A The First Templar egy cooperative játékra kihegyezett akció-kaland cím, melyben a Szent Grál körüli összeesküvésre kell fényt derítenünk.
1306763032

The First Templar teszt

A The First Templar szép csendben jelent meg, s körülbelül ugyan így el is felejtette volna mindenki, hiszen a májusban és júniusban megjelenő nagyágyúk között lehetetlenül elveszik ez a kis költségvetésű akciójáték. Szerencsére (?) a mi figyelő szemünket nem tudta elkerülni.
1304928000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezúttal rövid, de relatíve sűrű listával szolgálhatunk a heti játékmegjelenések rovat keretében. Hamarosan visszatérnek a Karib-tenger kalózai, így kaptunk egy LEGO-változatot, és végre belekukkanthatunk a Splash Damage új, cseppet sem szokványos FPS-ébe, a Brinkbe is.
1300987800

The First Templar előzetes, májusban megjelenés

A középkor-rajongók és a templomos lovagokat kedvelők örülhetnek: a következő pár hónapban két cím is megjelenik a témában, melyek közül a The First Templar a leginkább ígéretes. A fejlesztők bejelentették a végleges megjelenési dátumot, s ennek örömére még egy előzetessel is megleptek minket.
1283063987

The First Templar - a Szent Grál titka

Még a Gamescomról származik az alábbi trailer a kissé langyos figyelemmel kísért The First Templarból. Első ránézésre kimondott Assassin's Creed koppintásnak tűnik a Haemimont Games játéka, ám ezúttal a középkori templárok rendjének nagyszabású kalandjába csöppenünk. Vitathatatlanul vannak érdemei.
1276884360

E3 2010: The First Templar - le az inkvizícióval

A helyszín a sötét középkor, célunk a Szent Grál megszerzése, eszközünk pedig a kard és a pajzs. Francia hősünk másodmagával leharcolja a fél inkvizíciót.
1275490140

The First Templar bejelentés X360-ra és PC-re

A teljesen ismeretlen Haemimont Games egy kooperatív akció-kalandjátékot jelentett be, melyben a Szent Grál körüli összeesküvésre kell fényt derítenünk.