Child of Eden PS3, X360

Tetsuya Mizuguchi, a Rez alkotójának legújabb, kinectes és Move-os játéka. A kiadásért a Ubisoft felel.
1511420436

Befutott a Games with Gold decemberi kínálata

Hamarosan az év utolsó hónapjába lépünk, a Microsoft pedig elárulta, milyen játékokat kapnak decemberben a Gold-előfizetők. A kooperatív akciójátékok kedvelői a Warhammer: The End Times - Vermintide-nak örülhetnek.
1317045600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések, a kiadók ezúttal sem hagyták cserben a játékosokat, lesz minden mi szem-szájnak ingere. Főleg a focifanatikusok örülhetnek, jön az új FIFA és a Pro Evolution Soccer is, hamarosan eldől, idén az Electronic Arts vagy a Konami gyűjti-e össze a több rajongót.
1316437200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Masszívan elkezdődött a szeptember, azt kell, hogy mondjuk, igaz, ez az időjáráson még nem látszik. Mindenesetre ne legyen bűntudatod a napsütés miatt, nyugodtan vesd bele magad az e heti termésbe is, ha találsz a fogadra való játékot: Gears of War 3, F1 2011, jöhet?
1311433339

Child of Eden teszt

A Child of Eden érdemtelenül kevés figyelmet kap a játékosok nagyrészétől: sokan a név hallatán azt sem tudják, miről van szó. Pedig megérdemli a bizalmat: nem csak egy soha nem látott, egyedi élményt nyújt, hanem az első igazán élvezetes és használható hardcore Kinect-játék is egyben.
1310828400

Frissítette megjelenési listáját a Ubisoft

Itt a Gamekapocs berkein belül szeretjük a megjelenési listákat, mert ez mindig azt jelenti, hogy időben le tudunk foglalni egy-egy játékot tesztelésre. A Ubisoft most áttolta nekünk, milyen játékokra számíthatunk még a 2011-es évben, s úgy tűnik, lesznek még nagy címek.
1308139220

Child of Eden launch trailer érkezett

Ha egészen egyedi stílusra vágysz, akkor mindenképpen le kell csapnod a Q Entertainment techno-shooterére, a Child of Edenre, mely voltaképpen a Rez szellemi örökösének tekinthető. A Kinect mozgásérzékelős technológiájára építkező lövöldözős ritmusjáték pont a héten jelenik meg.
1307952000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az E3 miatt egy hetet kiestünk a heti játékmegjelenések rovattal - aki nem tudná, megjelent a Duke Nukem, már tesztünk is van róla -, de most újult erővel tértünk vissza: a héten jön az új Alice, a Dungeon Siege harmadik része és játékverziót kap a következő Transformers-film is.
1305378743

Csak 2012-ben jelenik meg az új Ghost Recon

A Ubisoft is közzétette a 2011-es pénzügyi évére vonatkozó helyzetjelentését, amely szerencsére más érdekességekkel is szolgált a puszta számokon kívül. Kiderült, hogy az új Ghost Recon csak jövőre jelenik meg, és hogy a feltételezésekkel ellentétben az I Am Alive és a Beyond Good & Evil 2 még létezik.
1303567227

Csúszik a Child of Eden PS3-as változata

Tetsuya Mizuguchi egyedi ötletekkel megspékelt lövöldözős ritmusjátéka ugyan júniusban csont nélkül megjelenik Xbox 360-ra, a frissen megerősített hírek szerint a PS3-as változaton még további utómunkálatok szükségesek. Ősznél előbb senki ne várjon a Child of Edenre a Sony konzolján.
1300102255

Megvan a Child of Eden megjelenési dátuma

Igen egyedi vonásokkal rendelkezik Tetsuya Mizuguchi új játéka: a Child of Eden személyében a Kinect segítségével egy pszichedelikus ritmusjátékot kapunk, emellett még lövöldözünk is kell a house zenére táncoló színes álomvilágban. Júniusban kaphatják kezeik közé az Xbox 360 tulajok.