GamesCom 2010

A kissé langyosra sikerült E3 2010 után a világ játékrajongói a kölni GamesComtól várják a megváltást.

GC 2010: Angyali Booth Babe-k videón

A Gametrailers végre leközölte a szokásosnak mondható videóját, amely a Gamescomon fellelhető, ágyéktájat ingerlő hosztesz-babákat helyezi előtérbe. Mindenféle sallangdumától mentesen, csak a lányok kerülnek terítékre a maguk testi valójában.

GC 2010: Booth Babe mustra az idei kiállításról

A kölni rendezvény elmaradhatatlan kellékei a játékok mellett a szép hostesz-hölgyikék. Az idei felhozatalból csemegézve leszűrhetjük, hogy a férfiszemek ismét el lesznek kápráztatva. Kár, hogy olyan elérhetetlenek az egyszeri gamer számára, de már miattuk is megérte figyelemmel kísérni az eseményt.

GC 2010: Ezeket a játékokat hozza el a Nintendo

A japán kiadóórás standjáról nem hiányozhat a Zelda, Donkey Kong és Metroid új része. Őszintén reméljük, hogy "nyomkodható" lesz a 3DS is.

GC 2010: Tekken X Street Fighter bejelentés jön

De hiszen ezt már bejelentették! Vagy mégsem? Nos, az a Street Fighter X Tekken volt, és ez egy teljesen más játék lesz, amit a közelgő GamesComon mutatnak be.

GC 2010: Befutott a Ubisoft felhozatala is

Tovább növekszik a zsezsegés a kölni GamesCom körül: ma megkaptuk a Sony konferencia biztos felhozatalát, nem sokkal később pedig a Ubisoft lista is beesett.

GC 2010: Sony konferencia a nulladik napon

A Sony bejelentette, hogy augusztus 17-én, a Kölnben megrendezendő GamesCom nulladik napján tartja majd sajtókonferenciáját, néhány izgalmas címmel.

GC 2010: Bethesda felhozatal

Lassan elkezdhetünk készülődni a GamesCom 2010-es dömpingre, melynek első szellőjeként a Bethesda bejelentette, milyen játékokkal készül a kiállításra.