Tony Hawk: Shred Nintendo, PlayStation, Xbox

Folytatódik Tony Hawk nevével fémjelzett széria az előző rész, a Ride hagyományain. Elő a gördeszka-kontrollereket!
1594040400

Augusztusban jön a Tony Hawk-dokumentumfilm

Augusztustól válik elérhetővé a digitális platformokon a Pretending I'm a Superman - The Tony Hawk Story című dokumentumfilm, amely a Tony Hawk nevével fémjelzett videojátéksorozat történetét dolgozza fel.
1519808430

Szakított egymással Tony Hawk és az Activision

A legendás deszkás a Twitteren jelentette be, hogy bár részéről nincs akadálya, hogy újabb részekkel vagy felújított kiadásokkal jelentkezzen a Pro Skater-sorozat, de ebbe már nincs beleszólása, mert már nem dolgozik a kiadóval.
1492275600

Biztosan elkészül a Tony Hawk-dokumentumfilm

Akár szeretnénk, akár nem. A Tony Hawk-játéksorozat kapcsán készülő dokumentumfilmre az Indiegogón gyűjtöttek pénzt a producerek, a kitűzött célt azonban nem sikerült elérni - így megoldják máshogy a dolgot.
1428645659

Tony Hawk 5 lesz az új rész címe?

Január óta biztosan tudjuk, hogy talán még az idén megjelenik az idei CES-en megerősített új Tony Hawk-játék. És bár az új részről eddig semmi konkrétat nem lehetett tudni, talán a végleges címre végre fény derült most.
1420538431

CES 2015: PS4-re is jön az új Tony Hawk-játék

A Sony a CES 2015-ös sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy az Activision idén érkező új Tony Hawk-játéka PlayStation 4-en is tiszteletét teszi, ráadásul nagy eséllyel exkluzív tartalmaknak is örülhetünk.
1393574405

Mobilokra jön az új Tony Hawk-játék

A profi gördeszkás megerősítette, hogy egy mobiljátékhoz adja a nevét, amely még ebben az évben napvilágot lát. Bár azt hittük, hogy egy nagygépes Tony Hawk-címnek örülhetünk, ez is valami.
1392984056

Vadonatúj Tony Hawk-játék készül

A hírt maga a gördeszkás legenda erősítette meg egy amerikai rádióműsorban. Annyi biztos, hogy az Activision nem hagyja sokáig parlagon heverni a valaha szebb napokat látott frencsájzt. A rajongók pezsgőt bonthatnak.
1323266400

VGA 2011: Tony Hawk is új játékot jelent be

Már nem is tudtam, mi hiányzik az életemből, aztán Tony Hawk semmiből érkező tweetje megvilágította a dolgot: bizony, egy új gördeszkás játékra vágyom. Nem, igazából nem, de megkapom, mint ahogy ti is. Ezt pedig Tony Hawk a szombati VGA 2011-en fogja bejelenteni.
1316768400

FPS-en dolgoznak a Guitar Hero fejlesztői?

A Neversoft által kiadott álláshirdetések alapján arra lehet következtetni, hogy a Guitar Hero- és Tony Hawk-játékokról elhíresült csapat következő projektje egy FPS lesz. Bár akciójátékot korábban is kaptunk a srácokról, FPS-t még nem fejlesztettek, így mindenképpen kíváncsiak vagyunk rá!
1302595200

Jövőre folytatódhat a Tony Hawk-sorozat

Az Activision nemrég jelentette be, hogy a Guitar Hero-sorozat mellett a Tony Hawk-szériát is pihenésre küldi, s bár a kiadó nem igazán részletezte a gördeszkás frencsájz jövőjét, az elemzők már akkor is úgy kalkuláltak: a gitáros játékokkal ellentétben Hawk hamarabb visszatérhet, mint gondolnánk.