Scott Pilgrim vs. the World

A geek képregényhős kalandjait dolgozza fel a Ubisoft új, kizárólag letölthető formában elérhető játéka.
1292143731

Video Game Awards 2010 - a nyertesek

Idén is túlestünk a Video Game Awardson, a rendezvényen papírforma szerint egy raklapnyi új címet jelentettek be. Mi livebloggal, valamint az új bejelentések és trailerek megosztásával kedveskedtünk nektek - VGA-tudósításunkat az egyes kategóriák nyerteseinek felsorolásával zárjuk!
1291287619

A Black Opsszal játszottak a legtöbben a Live-on

A Treyarch hidegháborús shootere olyan nagy neveket taszított le a trónról a november 22-től kezdődő héten, mint a Modern Warfare 2 és a Halo: Reach. Ezzel a Call of Duty: Black Ops lett a legnépszerűbb multis játék az Xbox Live-on. PC-s és konzolos listáinkból kiderül, milyen címekkel játszanak a legtöbben.
1290081625

Video Game Awards 2010 - a jelöltek listája

Mint a téli E3-at, úgy várjuk a Video Game Awardsot, annyi érdekes bejelentésre számítunk. Persze a Spike által megrendezett díjátadó lényege ettől függetlenül még mindig az év legjobb játékainak megválasztása, úgyhogy vegyük is elő a jelöltek listáját gyorsan, nézzük meg, kik a legesélyesebbek idén!
1282568284

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Közeleg az ősz: mindenki örül, mert kezdődik az iskola, s persze lassacskán boltokba kerülnek az év legjobbnak ígérkező címei. A sort a Mafia hosszú évek óta várt folytatása nyitja meg, holnaptól már Vito Scaletta bőrébe bújva járhatjuk végig a maffiózók szamárlétráját.