Tokyo Jungle PS3

Újabb PlayStation 3-exkluzív cím a Sonytól: a Tokyo Jungle-ben a japán főváros utcáit állatok uralják, az emberek pedig elhagyták a bolygót.
1498664809

A PlayStation Plus júliusi ajándékai

Nemcsak meleg, hanem borzongató július vár a PlayStation Plus-tagokra, elvégre a Supermassive horrorjátéka, az Until Dawn is berepül az Instant Game Collectionbe. Ezen kívül megkapjuk az Telltale-féle Game of Thronest is.
1373191238

Képeken a mobilos Tokyo Jungle

Ahogy arról a héten beszámoltunk, mobilos verziót kap a Tokyo Jungle. A világvége után a japán nagyváros utcáit már az állatok uralják, csak az erősebb, vagy a leleményesebb maradhat életben, a többiek prédaként végzik.
1372865441

Mobilokra költözik a Tokyo Jungle

PlayStation C.A.M.P. alkotása, melyben a világvége utáni állapotok közepette kellett boldogulnunk a kiválasztott állattal, mobilokra költözik. Legalábbis PlayStation Mobile-eszközökre, s a játékmeneten is csavarnak egyet.
1364900405

Jön a Best of PlayStation Network Vol. 1

A tengerentúli korhatár-besorolásért felelős ESRB oldalán feltűntek az első PSN-játékgyűjteményre utaló jelek. A négy sikercímet tartalmazó csomagot hivatalosan még nem jelentették be, ettől persze létezhet.
1349820062

Tokyo Jungle villámteszt

Az emberiség kihalt. Tokió gyönyörű városa felett lassan a természet veszi át a hatalmat, az állatkertből kiszabaduló vadak küzdenek a túlélésért, prédáik pedig az emberek által tartott valaha szeretgetett kis kedvencek. A civilizációnak vége, itt a dzsungel törvényei uralkodnak, a Tokió-dzsungelé.
1348505149

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrűsödnek a megjelenések, az egyszeri gamer csak kapkodja a fejét, hogy mivel múlassa az időt. A World of Warcraft-rajongók valószínűleg gondolkodás nélkül az új kiegészítőre voksolnak, ahogy talán a FIFA-sok sem hagyják ki az új részt. Azért nekik is érdemes körülnézni!
1347541637

Tokyo Jungle - trailer a megjelenés mellé

A világvégét csupán az állatok élték túl: verebek, kutyák, macskák, oroszlánok, elefántok és a többiek. S miután néhai lakhelyükön már csak elmúlásszagú romok találhatók, meg kell próbálniuk a zord körülmények között is életben maradni. Befutott a kissé debil Tokyo Jungle launch trailere.
1345536008

Szeptember végén jön a Tokyo Jungle

A PlayStation C.A.M.P és Crispy bejelentette az elmebetegnek kinéző Tokyo Jungle európai megjelenési dátumát. A posztapokaliptikus állatos cím szeptember végén landol a PS3-on, kizárólag letölthető formában. A hír mellé egy új előzetes is befutott. Te melyik bájos élőlénnyel nyomulsz majd?
1339327754

Európába jön a Tokyo Jungle

A Sony a hét folyamán megerősítette, hogy az eddig Japán-exkluzívnak vélt Tokyo Jungle nyugaton is megjelenik majd. A cég maga is "elmebeteg" anyagnak tartja a letölthető játékot, viszont biztos benne, hogy sokaknak tetszeni fog a beöltöztethető vadállatok által uralt Tokió.
1338816924

E3 2012: A második galériafrissítés

Minden napra jut valami újabb látnivaló - esélyünk sem lenne mindről külön-külön megemlékezni, így inkább rátok zúdítjuk a képáradatot - Ti pedig turkáljatok benne kedvetekre. Lesz itt Doom 3 BFG Edition, Tomb Raider, Tokyo Jungle és Halo 4 is, vegyétek, vigyétek, hiszen ingyen van.