Shrek The Third

A májusban mozikba kerülő Shrek 3 alapján készült játék PC-re, PS2-re, PSP-re, DS-re, Wii-re és X360-ra.
Típus: Akció

UK TOP 10 - Potter a csúcson

Ezen a héten is megkaptuk a legfrissebb eladási listát Angliától is, ahol jeleneg az ifjú varázslótanonc új része viszi a pálmát, de még kérdéses meddig bír az élen maradni.

Harry Potter a brit toplisták élén

Megérkezett a múlt heti brit játékeladásokat összegző lista: a top húsz játék között rengeteg újonnan belépő is van, így például derék Potterünk is friss darab.

Shrek The Third

Mindig szkeptikusak voltunk, mikor egy kedvenc filmünk második, később harmadik résszel gazdagodott – a sokadik epizód után pedig egyenesen rosszul lettünk a lerágott csont szagától. Féltettük kedvenc ogrénket, Shreket is.

Xbox 360 - a nyár blockbuster címei

Bemutatjuk az X360-ra nyáron megjelenő (vagy már megjelent) blockbuster címeket - kicsit másként... Jópofa TV-reklám érkezett az Xbox 360-ról.

A heti játékmegjelenések

Rossz hírrel kell szolgálnunk: a nyár hivatalos megkezdődésével beköszöntött az év legkomolyabb uborkaszezonja is - a héten azért érkezik még pár finomság.

A heti játékmegjelenések

Az érettségik többségének lezajlása után sem lesz lehetőségünk túl sok érdemleges címmel játszani, mindenesetre illik átvizsgálni a heti termést is.

Közel 500 friss kép érkezett galériánkba

Egészen pontosan 478 vadi új kép került galériánkba a mai napon olyan címeket képviselve többek között, mint a Bioshock, F.E.A.R. vagy a Spiderman 3.

Közel 600 friss kép galériánkban

Hetünket egy hatalmas galériafrissítéssel kezdjük, melynek szereplői többek között az Alan Wake, a Bioshock, a Harry Potter 5, a Lair és a Medal of Honor: Airborne.

Megérkezett a Shrek 3 X360-as demója is

Nincs egy hete, hogy elérhetővé vált az itthon júniusban mozikba kerülő Shrek The Third PC-s demója, máris megérkezett az X360-as kipróbálható verzió.

Letölthető a Shrek The Third demója

Bár a mozi alapján készült végleges játék megjelenéséig még két hónapot várni kell, az Activision már most kiadta a cím PC-s verziójának kipróbálható változatát.