Condemned

Szerinted tuti befutó lesz a FEAR? Ugyan már! A Monolith igazi újgenerációs akciójátéka – minden kétséget kizáróan - a Condemned: Criminal Origins lesz.

Újra ingyenes játékokat oszt a Sega

Elstartolt a Sega-féle promóció második köre a Steamen, és ismét három játékot zsákolhatunk be teljesen ingyen. Ezúttal a Street of Rage 2, a Binary Domain és a Condemned: Criminal Origins a soros.

Független fejlesztőre bíznák a Condemned 3-at

Nincs akadálya a Condemned-sorozat folytatásának, legalábbis a jogtulajdonos szerint. Jace Hall több évig volt a Monolith Productions vezérigazgatója, de már elhagyta a csapatot. A Condemned 3-at egy indie csapatra bízná.

Nyitott világú akciójátékon dolgozik a Monolith

Az első két F.E.A.R. és a Condemned fejlesztője egy LinkedIn-profil szerint már a következő generációs platformokat szemelte ki magának, ám új alkotása még a jelenlegi generációs gépekre is megjelenik.

Tanulmány a legfélelmetesebb Xbox 360-játékokról

Gondolkoztál már azon, melyek a ma kapható legfélelmetesebb játékok? Melyek vannak tényleg hatással a szervezetedre és a pszichédre? Nem? Nos, van egy cég, amelyik ezen gondolkodott helyetted, s a gondolatot tett követte: felmérést végeztek a témában.

Mozifilm készül a Condemned alapján

Film készül a Monolith remekbe szabott horrorjátéka, a Condemned alapján - a rendezésért a The Cell-t (magyarul: A sejt) is jegyző Tarsem Singh felelős.

Novemberben érkezik a Condemned 2?

Jó esély van rá, hogy a tavaly húsvétkor megjelent, kegyetlenül jól sikerült Condemned című PC-s és X360-as horrorjáték idén folytatódik.

Condemned

Kinek az ötlete volt, hogy halálraítélt elmebetegekre vadásszunk jobb sorsot is megélt, koszos, elhagyatott helyszíneken? Az még hagyján, hogy mi egy képzett, mindenre elszánt FBI ügynök volnák, de hogy megfelelő felszerelés híján törjünk a gazfickók hitvány életére, annak már fele sem tréfa?

Húsvéti képek

Sok szép kép érkezett újfent galériánkba: ropogós screenshotokat láthattok többek között a Condemnedről és az Age of Empires 3 kiegészítésről...

Jövő heti játékmegjelenések

A jövő héten érkezik az Auto Assault, a Condemned, az új Sims 2 kiegészítő, a Tomb Raider, az Outrun, meg az új Battlefield is, úgyhogy unatkozni nem fogunk az tuti!

Hétvégi galéria-frissítés!

Sok-sok kép érkezett galériánkat bővítendő - megjelent némi igen finom anyag a Condemned-ből és a Test Drive Unlimited-ből többek között...