Rise & Fall: Civilizations at War

Az Empire Earth és az Empires: Dawn of the Modern World című játékok alkotóinak legújabb stratégiája.
Típus: Stratégia

Ingyenesen letölthető a Rise & Fall is

Megszaporodtak az utóbbi időben az ingyenessé vált számítógépes játékok, de ennek mi csak örülünk: ezúttal a Rise & Fall: Civilizations at Wart tölthetitek le.

Jövő heti játékmegjelenések

Nem lesz valami izgalmas a jövő hetünk, de azért lesz Alliance, OutRun 2006, Rise & Fall, Street Fighter, Urban Chaos, és MotoGP 06 is. Lássuk a teljes listát!

Most tizenkét vadonat új animáció tölthető le!

Ismét teletömtük szerverünket némi videóanyaggal, többek között felkerültek a legfrissebb Hitman: Blood Money, illetve a Rise & Fall: Civilizations at War filmek is.

Aranyon a Rise & Fall

A remekbe szabott stratégia, az ókorban játszódó Rise & Fall: Civilizations at War végre elkészült, s aranylemezre került - a megjelenés június 12-én esedékes.

E3 2006: Sztárvadász játéklista érkezett

Ma az 1C, a Cenega, a Crave, a GFi, a dtp, a Dreamcatcher, a Midas, a Midway, a Namco Bandai, az SNK és az UbiSoft küldte el az E3-ra kivitt játékok listáját.

Rise & Fall: Civilizations at War - demó

A Midway egy igen kellemes meglepetéssel rukkolt elő az éjszaka. Suttyomban feldobták a netre legújabb stratégiájuknak, a Rise & Fall-nak a demóját.

Mégse áll le a Rise & Fall: Civilizations at War

Nemrégiben beszámoltunk róla, hogy bezárt a Stainless Steel és ezzel leállt a R&F fejlesztése is, ám a kiadó nem hagyta bukni az anyagot, így új csapatot bízott meg vele.

E3 2005 lista

Elérkezett hát az idő, amikor is az IGN csapata közzé tette a már mindenki által oly annyira várt E3 2005-ön bemutatkozók listáját...

Kiadóra lelt a Rise & Fall

A piaci helyzetét napról-napra erősítő Midway-hez kerültek a nemrégiben bemutatott Rise & Fall: Civilizations of War terjesztési jogai.

PREMIER: Rise & Fall

Az Empire Earth és az Empires: Down of the Modern World című játékok alkotói újabb nagyszabású stratégián dolgoznak.