Dynasty Warriors 7 PS3, X360

Kizárólag PlayStation 3-on és Xbox 360-on folytatódik a Dynasty Warriors - reméljük, az új rész változik is végre valamit.
1403712000

Változtat a nevén a Tecmo Koei

Rövid, de fontos szolgálati közlemény érkezett: a Tecmo Koei is beveti a "Namco Bandai-manővert", és a japán kiadó is változtat majd a nevén, legalábbis az öreg kontinensen egészen biztosan.
1361808000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Reméljük, akad még játszanivalód az elmúlt egy-két hónap terméséből, mert ezekben a napokban nem igazán várható olyan játékmegjelenés, ami miatt azonnal rohanni kellene a boltba.
1309356045

Érkezik a Dynasty Warriors 7 Xtreme Legends

A Tecmo Koei bejelentette, hogy a Dynasty Warriors 7 folytatja a frencsájzra jellemző trendet, tehát az aktuális epizód is kap egy Xtreme Legends névre keresztelt bővítést. A Famitsu lapinformációi szerint még idén szeptemberben megjelenthet a csomag, egyelőre Japánban és PS3-ra.
1301322600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár a héten nem lesz olyan bőségben részünk, mint legutóbb, azért most sem panaszkodhatunk. A legnagyobb címnek kétségtelenül az új Need for Speed ígérkezik, amely szokatlan módon, már tavasszal boltokba kerül - mindennek persze oka van, a Shift már külön utakon jár.
1293187647

Tecmo Koei-megjelenések az újév elejére

A Tecmo Koei tegnap este tette közzé az újév elejére időzített megjelenéseit. Nem kapkodták el, lehet, hogy karácsony este még jobb lett volna. Ha érdekelnek a kiadó játékai, akkor öröm és boldogság, ha viszont nem, akkor ezek a címek most sem fognak megmozgatni.
1290334428

Dynasty Warriors 7 - befutott az első trailer

Ha valaki perverz késztetést érez rá, hogy egyedül mészároljon le egy félhadsereget (virtuálisan persze), a Dynasty Warriors 7-ben megteheti, ahogy eddig már hatszor kiélhette a vágyait. A sorozat legújabb része sem változott sokat, ellenben a rajongók bizonyára ennek örülnek majd a legjobban.
1288192384

3D-ben jön a Dynasty Warriors 7

A Tokyo Game Show-n mutatkozott be a Dynasty Warriors legújabb számozott epizódja, és akkor egészen komoly hosszúságú, mindössze 15 másodperces teasert vetítettek le a rajongóknak. Jóllehet látnivalókat most nem kaptunk, de néhány információ már van legalább, és az is valami!