Hybrid X360

A Scribblenauts és a Drawn to Life készítőinek legújabb játéka, kizárólag Xbox 360-ra.
1344350958

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha Abraham Lincoln, mint vámpírvadász kevés mozihősként Neked, és inkább otthon maradnál, tudunk egy-két ígéretes címet mutatni, amivel játszhatsz a héten. Persze egyik játék sem fog tömeghisztériát kiváltani, de a maga rajongótáboruk meglehet - talán Te is köztük leszel!
1341507604

Traileren a Summer of Arcade felhozatala

A Microsoft idén is elindítja az Xbox Live-ról letölthető címek akcióját, a Summer of Arcade-et. A 2012-es kínálatot olyan játékok alkotják, mint a Hybrid, a Tony Hawk’s Pro Skater HD, a Deadlight, a Wreckateer, és Dust: An Elysian Tail. Nézzünk bele mindegyikbe!
1340186444

Summer of Arcade - árak és dátumok

Már az E3 óta tudjuk, hogy a Microsoft idén is jelentkezik a Summer of Arcade programmal, mely a letölthető játékok vásárlására ösztönzi a játékosokat. Lesz itt Tony Hawk's Pro Skater HD, Hybrid és Deadlight is - most már tisztában vagyunk az árakkal és a megjelenési dátumokkal is.
1339167848

E3 2012: A negyedik videócsokor

Alighanem az utolsó videó-összeállításunkhoz érkeztünk, hiszen a kiállítás már bezárta a kapuit. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem szállingóznának új információk és látnivalók, de ömlesztett hírrel most találkozhattok utoljára. Talán az igazi meglepetések most születnek!
1334422824

Öt percig mozgásban a Hybrid

A 5th Cell lövöldéjéről februárban hallottunk utoljára - már akkor tudtuk, hogy a cím hamarosan révbe ér. A Hybrid egy hamisítatlan, elsősorban multis élményekre koncentráló akciójáték. Most a stúdió fejese narrálja nekünk a képernyőn látható pillanatokat. A nyár egyik slágere lehet.
1328101248

Hamarosan révbe ér a Hybrid

A Scribblenauts és a Drawn to Life fejlesztői hamarosan egy ígéretesnek tűnő shooterrel kápráztatják el az Xbox Live közönségét a már régóta készülő Hybriddel. A jelek szerint a nyár folyamán végre napvilágot láthat a jelentősen átdolgozott vizuális designnal érkező játék.
1288436400

Hybrid - a Scribblenauts készítőinek új játéka

Az 5th Cell, az olyan zseniális Nintendo DS játékokat készítő cég, mint a Scribblenauts vagy a Drawn to Life, bemutatta legújabb alkotását. A cucc a Hybrid névre hallgat, és egyelőre semmit nem tudunk róla, hiszen a kedvcsináló előzetesen kívül nem adtak ki információt.