Naughty Bear: Panic in Paradise PS3, X360

A mérges mackó visszatér, rettegjetek plüssfigurák! Az A2M már fejleszti a Naughty Bear folytatását.
1348934400

Naughty Bear: Panic in Paradise - megvan a dátum

A 505 Games bejelentette a Naughty Bear új részének megjelenési dátumát, egyúttal azt is elárulta: a premier után sem áll meg a móka, a játékosok tizenkettő különböző DLC-t tehetnek majd magukévá. Utóbbiak között akad többek között Batman- és Jason Vorhees-kosztüm is.
1342692000

Naughty Bear: Panic in Paradise - osonós mackó

Mindenki legnagyobb örömére fojesz kedvenc játéka visszatér, és a visszatérésből már egy előzetest is kaptunk. Habár a Naughty Bear méltán nevezhetett 2010 egyik legrosszabb játékának címére, a készítők úgy látszik hajthatatlanok, és még idén előállnak a folytatással.
1338488775

E3 2012: Naughty Bear idén visszatér

Bár annak idején nagyon tetszett nekünk a bepöccent, bosszúból mindenkit ledaráló plüssmackó ötlete, a Naughty Bear megvalósítása közel sem volt olyan jó, mint reméltük. Régóta tudjuk, hogy a készítők dolgoznak a folytatáson - szédületes az ütem, a minap ez a játék is bemutatkozott!
1289230389

Folytatódik a Naughty Bear és a Wet

Folytatásokkal készül a következő hónapokra a megújuláson áteső A2M. A csapat a minap több új címet is bejelentett, emellett megígérték, hogy egy percet sem fognak pihenni a jövőben, és a létező összes platformra csinálnak majd valamilyen játékot; igaz, kiadó még egyikhez sincs.