Rango: The Video Game , DS, PS3, X360

A Johnny Depp főszereplésével készülő animációs film alapján fejlesztett játék.
1300348800

Tizedik helyen nyitott a Fight Night Champion

Még éppen befért a legjobb tíz közé a Fight Night Champion: a PlayStation 3-on a második helyen, az Xbox 360-on pedig ötödik helyen nyitó bokszjátéknak az összesített listán a tizedik helyre futotta, ami azért nem rossz, ha azt vesszük, hogy a Fight Night rétegcím az EA sportjátékai között.
1300048266

Rango: The Video Game teszt

A Mojave-sivatagban az állatok több millió év alatt alkalmazkodtak a zord környezethez. De a gyík… meg fog halni. Védett házi kedvencként eddig nem volt gondja semmire, most azonban a vadnyugaton kell helyt állnia, a pisztolyok itt könnyen elsülnek, nem puhányoknak való vidék ez.
1298901938

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem lesz rossz ez a hét sem, a dobozos játékok és a DLC-k között is rábukkanhatunk néhány fogunkra való gyöngyszemre. Stratégáknak az új Warhammer 40.000: Dawn of War II kiegészítőt, a bokszolóknak pedig a Fight Night Championt ajánljuk, a mozikedvelők pedig a Rangót ne hagyják ki.
1289230389

Folytatódik a Naughty Bear és a Wet

Folytatásokkal készül a következő hónapokra a megújuláson áteső A2M. A csapat a minap több új címet is bejelentett, emellett megígérték, hogy egy percet sem fognak pihenni a jövőben, és a létező összes platformra csinálnak majd valamilyen játékot; igaz, kiadó még egyikhez sincs.