Transformers Universe PC

A NetDragon csapata ma bejelentette, hogy megállapodott a népszerű robotos játékok tulajdonosával, a Hasbroval egy Transformers MMO fejlesztéséről. A játék jövőre jelenik meg.
1455469200

Újabb Transformers-filmek a láthatáron

A Paramount Pictures újabb Transformers-filmeken dolgozik, a jelenlegi tervek szerint a következő három évben három újabb résszel bővül majd a sorozat. Az egyik egy Bumblebee-spin-off lesz.
1444059012

Még négy Transformers-film készül

A tavalyi Transformers: Age of Extinction sikerét látva a Hasbro Studios már belekezdett a 2017-ben érkező ötödik robotos film munkálataiba, ráadásul további három mozi is várható a következő tíz évben. Örülünk?
1418812320

Vége a Transformers Universe-nek

Január végén leállnak a Transformers Universe szerverei, már nem is lehet regisztrálni a játékra. Mindez annak fényében meglepő, hogy a Jagex alig hat hónapja indította el a nyílt bétatesztelést.
1406962840

A heti galériafrissítés

A Comic-Con és a Gamescom között kissé alábbhagyott a kiadók lendülete, ám mégsem lehet panasz az eheti képáradatra. Ezúttal a Deep Down, az Elite: Dangerous, a LEGO Batman 3 és a Sacred 3 emelkedik ki a felhozatalból.
1404378012

A hétvégén kipróbálható a Transformers Universe

Ezen a hétvégén kitárja kapuit a Transformers Universe, egy gyors regisztráció után bárki belevetheti magát az MMO-ba. A MOBA-kra hajazó alkotás talán feledteti velünk a középszerű Rise of the Dark Sparkot.
1396706402

Transformers Universe - két új robot mutatkozik be

Név szerint Shellshock és Catapult - előbbi az Autobotok, utóbbi az Álcák csapatát erősíti. A Jagex nem tétlenkedik, folyamatosan hírt ad a Transformers Universe-ről, amit egyre jobban megkedveltünk.
1396350058

Vadiúj előzetesen a Transformers Universe

Szépen formálódik a Jagex masszív online taktikai akciójátéka, amelyben az Álcák és az Autobotok csapnak össze. Most friss és ropogós gameplay trailerrel szolgálhatunk a Transformers Universe-ről.
1394816420

Transformers Universe - holnap indul a béta

Mármint a zárt bétateszt, amely egy hétvégére szól, de még nem késő rá jelentkezni. A Jagex bejelentése az utolsó pillanatban futott be, s ha éppen nem a TESO-ba merülsz el, tehetsz vele egy próbát.
1393239618

Transformers Universe - így néz ki élesben

Végre valódi, félrevezető utómunkától mentes screenshotokat kaptunk a Transformers Universe-ről, amely egy korai bétaváltozatból származik. Kiderül, hogy miként fest a kezelőfelület és egy zsúfolt csata.
1391857259

Előzetesen a Transformers Universe

Ez gyors volt! A Yagex pár napja ígérte meg, hogy hamarosan friss látnivalókkal szolgál majd az online mókára kihegyezett Transformers Universe-ről, s máris befutott az első fecske a "masszív online taktikai akciójátékról".