Binary Domain PS3, X360

Új játékon dolgozik a Yakuza atyja: a Binary Domain igazi japán Terminátornak tűnik, majd meglátjuk, mi sül ki belőle!

Újra ingyenes játékokat oszt a Sega

Elstartolt a Sega-féle promóció második köre a Steamen, és ismét három játékot zsákolhatunk be teljesen ingyen. Ezúttal a Street of Rage 2, a Binary Domain és a Condemned: Criminal Origins a soros.

Blog: A legjobb TPS játékok - 2007-2014

A láthatóan komoly munkával és odaadással készült bejegyzésben FrankBlack az elmúlt hét év legemlékezetesebb hátulnézetes játékairól ír, számos címről osztja meg saját és felesége tapasztalatait.

Itt az új Humble Weekly Sale - főszerepben a Sega

Elrajtolt a legfrissebb Humble Weekly Sale, ezúttal nem kevesebb, mint tizenkilenc Sega-játékra csaphatsz le igen kedvező áron, a kifizetett pénzt pedig szokás szerint jótékonysági célokra fordíthatod.

A hónap végén jön PC-re a Binary Domain

A Sega bejelentette a Binary Domain számítógépes verziójának megjelenési dátumát. Abszolút jó hír, hogy már ebben a hónapban darabokra szedhetjük a kiborgokat, s ha az előrendelés mellett döntünk, akkor további bónuszok várnak ránk. Jövő héten minden kiderül!

PC-re is megjelenik a Binary Domain

Néha megéri verni a tamtamot, és meghallgatják kívánságainkat a kiadók. Pont ezt történt a Binary Domain esetében is, hiszen a Sega bejelentette, hogy a rajongói kérések figyelembevételével számítógépekre is elhozza kiborgos akciójátékot, ráadásul az már áprilisban napvilágot láthat.

Binary Domain teszt

Első törvény. A robotnak nem szabad kárt okoznia az emberben. Második törvény. A robotnak engedelmeskednie kell az embernek, kivéve, ha az az első törvénnyel ütközik. Harmadik törvény. A robotnak gondoskodnia kell saját védelméről, egészen addig, míg ez nem ütközik az első, vagy második törvénnyel.

Binary Domain - Én, a robot

Ma került a boltokba a Yakuza Studios Gears of War-klónja, a Binary Domain, mely a szimpla akciózáson felül mély történetet is próbál ránk erőszakolni. A cyberpunk játék kényelmetlen kérdéseket feszeget, vajon az emberi természetnél is rosszabbak a gépek?

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Örvendetes nap ez a mai, új platformmal bővítettük a megjelenési listánkat, a héten ugyanis boltokba kerül a Sony újgenerációs kézikonzolja, a PlayStation Vita. A kütyü egy raklapnyi játékkal rajtol majd el, össze is szedtük Nektek őket, hogy képben legyetek. Persze nemcsak a Vita körül forog a világ...

Binary Domain - kölykök a mocsokból

Ha eddig nem voltál meggyőzve arról, hogy a Binary Domain jó lesz, akkor ez a kis előzetes majdnem meggyőz róla. Hangulatos és kemény, kár, hogy túl sok klisé van benne. Mindenesetre a megjelenésig már így is kihúzzuk, hiszen jövő héten már itt is van az anyag.

Binary Domain - mindennek következménye van

A játék rendezője, Daisuke Sato nemrégiben elhintette, hogy nem szimpla shootert kapunk a Binary Domain személyében, hanem minden döntésünknek súlyos következményei lehetnek. Nagy hangsúly lesz az átvezető jeleneteken, ezekből tekinthetünk meg egy kivágott szegmenst.