Samurai Shodown , PS2, PS3, PSP, X360

A Neo Geo egyik nyitócíme a PlayStation Networkön is tiszteletét teszi.
Típus: Akció, Verekedős

Tavasszal jelenik meg PC-re a Samurai Shodown

Már nem kell sokat várni a legutóbbi Samurai Shodown PC-s változatára, a bunyós játék átirata tavasszal landol az Epic Games Store-ban. Egyelőre nem tudni, hogy milyen extrákat ígér a port.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alig kezdődött el az idei év, de máris túl vagyunk a februáron. A hónap utolsó hete közepesen erős játékmegjelenések szempontjából; premierből ugyan lesz bőven, az igazi nagyágyúk még váratnak magukra.

Jövőre érkezik a Switchre szánt Samurai Shodown

Az év egyik legjobb bunyós játéka a PS4 és az Xbox One után ellátogat a Nintendo masinájára is. Az örömteli hír mellé egy remek kis trailert is kaptunk, illetve néhány érdekességet is megtudtunk az átiratról.

Huskyval támad a Samurai Shodown

Galford személyében újabb hős mutatkozott be a Samurai Shodown világából. Az amerikai gyökerekkel rendelkező önjelölt igazságosztó könyörtelenül sújt le az Igazság Pengéjével és hűséges társával, Poppyval.

Ezt kell tudnod az új Samurai Shodownról

Ha eddig nem tudtad hova tenni az amúgy évtizedes hagyományokkal rendelkező bunyós címet, akkor érdemes figyelned: a Samurai Shodown alapvető jellegzetességeit taglaló előzetessel szolgálhatunk ezúttal.

Júniusban jön az új Samurai Shodown

Évtizedes csend után idén nyáron végre visszatér a kilencvenes évek népszerű bunyós-kardozós címe, a Samurai Shodown. Az SNK egy karakterbemutató trailer mellett napra pontos megjelenési dátumot is közölt.

Érkezik a Samurai Shodown-gyűjtemény

Ugyan már a legújabb rész is készül, az SNK úgy gondolta, megéri kiadni az előző Samurai Shodownokat a jelenlegi platformokra. A klasszikus kardozós-bunyós címeket idén PC-n, Xbox One-on, PS4-en és Switchen pótolhatjuk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Változnak az idők: míg néhány évvel ezelőtt úgy kellett összekaparni a játékmegjelenéseket a karácsony hetére, addig mostanra meglehetősen bőséges listát sikerült összeállítani, igaz, ezúttal nemhogy nagyobb, de még dobozos megjelenések sincsenek. Azért a Back to the Future-re vetünk egy pillantást!