Samurai Shodown , PS2, PS3, PSP, X360

A Neo Geo egyik nyitócíme a PlayStation Networkön is tiszteletét teszi.

Crossoverezik a Samurai Shodown és a Guilty Gear

Az SNK és az Arc System Works verekedős játéksorozatai találkoznak a Samurai Shodown legújabb DLC-karakterén keresztül. A Guilty Gear adja ugyanis a játék harmadik szezonbérletének utolsó új harcosát.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár nagy cím nem jutott erre a hétre, így is bőségesre sikerült a következő napok játékmegjelenéseit összegző listánk. Az indie csemegék mellett néhány megkésett port, és egy régóta várt next-gen frissítés is akad.

Mégsem ma leplezik le a The King of Fighters XV-öt

A The King of Fighters-sorozat tizenötödik epizódjáról nem sokat tudunk, azon túl, hogy készül. Az eredeti tervek szerint ma hajnalban láthattuk volna a két éve fejlesztett játék előzetesét, az SNK azonban az utolsó pillanatban lemondta a dolgot.

The King of Fighters XV - jövőre láthatjuk először

A The King of Fighters-sorozat legutóbbi epizódja 2016-ban jött ki, a 3D-s megközelítésével megreformálta a szériát. A hasonlóan készülő új részről két éve kaptunk először hírt, és úgy látszik, egy hónap múlva hivatalosan is felfedik.

Samurai Shodown - a next-gen Xbox sem marad ki

Mire a Samurai Shodown bevette az összes jelengenerációs platformot, elérkezett a next-gen gépek megjelenésének ideje. Annyi már biztos, hogy a Microsoft új masináján is gyűrhetjük majd a szamurájbunyót.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az 1971 Project Heliosban a gyilkos hideg, a Beyond Blue-ban a végtelen óceán, a Samurai Shodownban villámkezű harcosok várnak. A Main Assembly early accessbe lép, a Satisfactory elhagyja az Epic-exkluzivitást, lehet válogatni a héten!

PC-re is befut a legutóbbi Samurai Shodown

A Samurai Shodown legutóbbi része 2019-ben jelent meg. Habár az hamar kiderült, hogy nem lesz PlayStation 4-exkluzív, a PC-s változatra egészen mostanáig kellett várnunk, ráadásul csak az Epic Games Store-ban lesz elérhető.

Online bajnokság helyettesíti az Evo 2020-at

A verekedős játékok legnagyobb éves bajnoksága idén sajnos a koronavírus miatt a megszokott formájában elmarad, de nincs ok az aggodalomra. Online esemény helyettesíti a versenysorozatot, egy sikercímtől azonban búcsúznunk kell.

Tavasszal jelenik meg PC-re a Samurai Shodown

Már nem kell sokat várni a legutóbbi Samurai Shodown PC-s változatára, a bunyós játék átirata tavasszal landol az Epic Games Store-ban. Egyelőre nem tudni, hogy milyen extrákat ígér a port.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alig kezdődött el az idei év, de máris túl vagyunk a februáron. A hónap utolsó hete közepesen erős játékmegjelenések szempontjából; premierből ugyan lesz bőven, az igazi nagyágyúk még váratnak magukra.