Ilomilo X360

A Southend új arcade akciójátékának két főhőse van: Ilo és Milo, a testvérpár.
Típus: Akció, Platform, Puzzle

Jönnek az első xboxos játékok Windows 8-ra

Megtörtént végre, aminek meg kellett történnie. A Microsoft tegnap bejelentette a Windows 8-ra érkező játékok listáját, melyek elsőként Xbox 360-on és mobilplatformon hódítottak. Találunk azért Windows 8-exkluzív címeket, néhányat pedig előretelepítve is az Xbox Games menüpontban.

A 2011-es év legjobb játékai

Hosszú és eseménydús éven vagyunk túl, ám még minden olvasónkra várt egy nagy feladat, hogy megszavazza a 2011-es év legjobb, legizgalmasabb és legmaradandóbb játékait. Az eredményeket összesítettük, megvannak a nyertes címek - győzött a papírforma, de születtek meglepetések is!

Ilomilo teszt

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer két barát. Ilo és Milo a városi park két végén laktak, napjaikat a középen álló hatalmas fa árnyékában pihenve töltötték, almateát ittak, juharleveles kekszet ettek, és nagyokat beszélgettek. Egy napon azonban furcsa dolog történt.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb siralmas hét következik, legalábbis játékmegjelenések szempontjából mindenképpen. Ha minden igaz, a jövő héten már kezd beindulni a gépezet, s egyik-másik platformra jut majd valami érdemleges cím is, de addig be kell érnünk azzal a néhány aprósággal, amit most kapunk.