Michael Phelps: Push the Limit IPHONE, X360

A világ és olimpiai úszó, Michael Phelps nevével fémjelzett sportjáték Kinectre.
Típus: Sport, Úszós

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is akad majd játszanivaló, a begőzölt zombirajongóktól a benzingőz szerelmesein át az önjelölt pilótákig mindenki megtalálhatja a számítását az elkövetkezendő napokban. Jön a Dead Rising 2 alternatív felvonása, az Ace Combat legújabb epizódja és a Forza 4 is.

E3 2011: Michael Phelps - Push the Limit előzetes

A hírhedt úszólegenda, Michael Phelps, ha éppen nem füvezik, vagy újabb világcsúcsot állít be, akkor a Blitz Games-nek segít be, hogy a nevével fémjelzett, kinectes úszóprogramhoz adjon jól használható tanácsokat. Hiánypótló darab a Push the Limit? Világszerte pár ezer embernek igen.

Michael Phelps-játék készül Kinectre

Az 505 Game tegnap bejelentette, hogy a népszerű olimpiai és világbajnok úszólegenda nevével fémjelzett sportjátékot készít. A Michael Phelps - Push the Limitet a Kinecttel irányíthatjuk, s az első olyan próbálkozás lesz, ahol kontroller nélkül tempózhatunk a medencében.

Michael Phelps Swimming Game bejelentés

A múltkori félhivatalos hírek megerősítésre kerültek, készül az első sportjáték, amelyhez nevét az amerikai Michael Phelps úszó adta.

Már készül az első Michael Phelps játék

Az idei olimpiai játékok újdonsült sztárja , a Cseh Lacinkat elagyabugyáló rekorder úszó, Michael Phelps főszereplésével videójáték készül az Activision jóvoltából.