Ridge Racer Unbounded PC, PlayStation, Xbox

A FlatOut fejlesztői beszállnak a Ridge Racer-sorozat fejlesztésébe. Az Unbounded sokkal vadabbnak és veszélyesebbnek ígérkezik.
1329210000

Csúszik az új Ridge Racer megjelenése

Még egy keveset várni kell a Ridge Racer Unbounded megjelenésére, a Namco Bandai bejelentése szerint némi extra időre van szüksége a fejlesztőknek ahhoz, hogy tökéletes játékélményt kínáljanak a játékosoknak. A Ridge Racer-szériát megreformáló epizód március elején jelent volna meg.
1328778058

Ridge Racer: Unbounded - a driftelés titkai

A Namco Bandai friss, kulisszák mögötti videóval jelentkezett az új nagykonzolos Ridge Racer kapcsán. A Bugbear által készített arcade autós cím készítése során felkerestek egy finnországi drift-pályát, ahol tapasztalatot gyűjtöttek eme sport titkairól. Lássuk, hogy mire jutottak!
1320397259

Márciusban jön a Ridge Racer Unbounded

A zseniális FlatOut fejlesztői ezúttal a Ridge Racer-frencsájzt rázzák gatyába a Namco Bandai megbízásából. Most az új fejezet megjelenési dátumát közölték le, egy barátságos gameplay videóval megspékelve. Az arcade-autóversenyek frontján még labdába is rúghat - lehet, hogy jól időzítenek.
1313053233

Új Ridge Racer trailer a City Creator funkcióval

A Namco pályaszerkesztőt is mellékel a Ridge Racer: Unboundedhez, mely a City Creator névre hallgat. Így az alapesetben elérhető aszfaltcsíkokra rákontrázva, mi magunk is készíthetünk további tartalmat a játékhoz, melyet akár online is megoszthatunk a barátaink legnagyobb örömére.
1307614605

E3 2011: Képeken és videón az új Ridge Racer

Normális esetben ennyi naftával a Ridge Racer eltűnhet a túlkínálatban szenvedő piacon, a Namco Bandai ennek ellenére bizakodva tekint arcade autóversenyük legújabb tagjára. Városi környezet, forgalommal szembeni száguldás, végletekig egyszerűsített játszhatóság, cool zenék és csodás verdák - ismerős?
1305201600

Előzetesen a Ridge Racer Unbounded

A Namco kifejezetten aktív mostanában, aminek nagyon örülünk. Annek pedig még jobban, hogy a nagykonzolokon régóta hanyagolt új Ridge Racerről is hallani valamit. Azaz jelen esetben a pontos megfogalmazás a "látni" lenne, lévén egy friss előzetest kaptunk az anyagból.
1302541239

Újra mozgásban a Ridge Racer: Unbounded

A Namco Bandai is szeretne kihasítani egy szeletet az arcade autóversenyek tortájából, maguk a fejlesztők is hangsúlyozták azt, hogy a Ridge Racer következő része némileg hasonlít majd a Need for Speedek és a Burnoutok által lefektetett hagyományokra. Trónbitorlás van kilátásban?
1296888881

Ridge Racer Unbounded bejelentés, videóval

A Namco Bandai lerántotta a leplet a hosszú ideje parkolósávban veszteglő Ridge Racer új részéről, melyet a FlatOut-sorozatról elhíresült Bugbear csapata fejleszt. Az Unbounded marad a hagyományoknál, totálisan arcade cucc lesz, viszont sokkal vadabb és veszélyesebb, mint az előző részek.