Toca Race Driver 3

A TOCA Race Driver legújabb, 2006 februárjában megjelenő harmadik epizódja.

Késő esti képeink

Aki esetleg afféle éjjeli bagolyként még mindig a gép előtt ül, tekintse meg most feltöltött képeinket, olyan játékokhoz, mint pl. a Test Drive Unlimited!

Toca Race Driver 3 a boltokban

Megérkeztek a boltokba a Toca Race Driver 3 szállítmányok - jelentette be a Codemasters. Kormányokat beizzítani, öveket becsatolni, induljon a versenyzés!

TOCA Race Drive 3 multiplayer demo

A Codemasters áltál korábban beigért szimulátor multiplayer demója végre megérkezett.

Toca Race Driver 3

Biztosan azt hiszitek, hogy mindenki a Forza-t tartja a legjobb Xbox autószimulátornak, de abban még biztosabbak lehettek, hogy ezzel a Codemasters-es srácok nem értenek egyet.

TOCA 3 pályák!

A Codemasters jóvoltábol a minap megtudhattuk, hogy mely pályákon róhatjuk majd a köröket a cég febrárban megjelenő autós játékában.

Délutáni trélerz

Leesett a hó. Aki nem hógolyózik vagy szánkózik, az bennt ül a szobában és néz ki a fejéből. Itt van pár trailer, legyen mit néznünk.

TOCA Race Driver 3 demo!

A Codemasters most elérhetőveé tette a demo változatot, melyben kipróbálhatjuk a Honda Civic 2006-ot a doningtoni pályán.

Toca Race Driver 3

Daks kolléga a tegnapi nap folyamán már hírt adott a TOCA-s gammákról, amikről végre képianyagunk is van...

Új TOCA játékok a láthatáron

A Codemasters egyik fejese, név szerint Gavin Raeburn egy mai nyilatkozatában elárulta, hogy jelenleg 2 új TOCA Race Driver epizódon dolgoznak.

PREMIER: Toca Race Driver 3

Már készólőfélben van személyes kedvencem, a Toca Race Driver sorozat legújabb, minden eddiginél ütősebb darabja!