Dead Block PC, PS3, X360

Egyedi zombis tower defense játék az ötvenes évek Amerikájában, ahol a co-op mindennél fontosabb. A kiadás körüli munkálatokból a Digital Reality is kiveszi a részét.
1311078600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ahhoz képest, hogy az utóbbi időben alig találtunk a fogunkra való játékot, most meglehetősen kellemesen sikerült a felhozatal. Sőt azt is megkockáztatnánk, hogy mindegyik játék ismerős cím, az pedig már más kérdés, hogy olvasóink közül hányan fogják kipróbálni az új Hupikék Törpikék adaptációt.
1310672690

Dead Block villámteszt

Zombik, fegyverek, védekezés, pusztítás, rock’n roll és az Imperium Galactica legendás magyar fejlesztői. Kell ennél több, kérem szépen? Lássuk hát, eme tikkadt nyáron milyen eredményre jutottak a srácok az élőhalottakkal ebben a frissen megjelent árkád alkotásban.
1310032857

Dead Block - kooperáljunk egy kicsit

Kishazánk egyik legjelentősebb játékstúdiója, a Digital Reality ezúttal a kiadói munka göröngyös talajára lépett a Dead Block esetében, a fejlesztést a német illetőségű Candygun Games végezte el. Egy humorban nem szűkölködő co-op zombiirtást vehetünk kezünkbe. Vér, blokádok és rock 'n roll.
1309959000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Egyszer ennek is el kellett jönnie: látványosan megcsappant a megjelenő játékok száma, ezúton pedig ki is jelenthetjük, hogy a nyári uborkaszezon kezdetét vette. A helyzet a jövő héten sem lesz sokkal jobb, majd a később érkező letölthető arcade címekkel érdemes számolni esetleg.
1304664463

Dead Block - zombis játék a Digital Realitytől

Kijöttek az első infók arról, hogy min munkálkodik jelenleg a Digital Reality. Kishazánk büszkesége ezúttal a kiadással járó feladatokból veszi ki a részét, a Dead Blockot a hamburgi illetőségű CandygunGames fejleszti. A játék egy zombis tower-defense stílusú TPS lesz, nem kevés humorral. Videó és képek is vannak.