Warhammer 40.000: Kill Team PS3, X360

Egy kis bemelegítés a Warhammer 40.000: Space Marine előtt - a Kill Team egy felülnézetes arcade lövölde.
Típus: Akció, Arcade, Lövöldözõs

Új Warhammer 40.000-stratégia készül

A Slitherine és a Games Workshop megállapodást kötött, a fejlesztőcég multiplatform stratégiai játékot készít, ami a Warhammer 40.000-univerzumban játszódik majd. A részletekre még várni kell.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár az idő borzasztó, és végre lenne időnk játszani, túl sok jó megjelenésre ezúttal sem számíthatunk. Kezd kicsit unalmas lenni, hogy mindig ez a bevezető, de hát mi sem örülünk neki; ha a letölthető játékokat és a kiegészítőket nem komálod, akkor menj moziba, vagy várj türelemmel.

Tölthető a W40K: Kill Team, videón az első percek

Ha már tegnap foglalkoztunk a várhatóan hamarosan bemutatkozó Warhammer 40.000: Dawn of War III-mal, el ne feledjük a Kill Team címet viselő arcade lövöldét sem, amely szintén tegnap jelent meg az Xbox Live-on. A játékból a VG247 jóvoltából egy nyolcperces gameplay felvétel is érkezett.

A THQ bezárta a Homefront fejlesztőit

A kiadó tegnap megerősítette, hogy végleg bezárják a New York-i székhelyű Kaos Studiost és a Red Faction: Battlegroundsot is tető alá hozó THQ Digital Warringtont. A nyilatkozat szerint stratégiai átszervezésre volt szükség a belső stúdiók struktúrájában. Az érintetteket már tájékoztatták.

Bemutatkozik a Warhammer 40.000: Kill Team

Az augusztusban megjelenő Warhammer 40.000: Space Marine előtti bemelegítésnek szánja a THQ a Warhammer 40.000: Kill Teamet. Az anyag egy felülnézetes arcade lövöldözős játék lesz, osztott képernyős kooperatív móddal. Trailerünk és friss képeink is vannak - csekkoljátok őket!