Your Shape: Fitness Evolved 2012 X360

Visszatér a Your Shape is - aki szeret sportolni, most megteheti játék közben is.
Típus: Fitnesz, Sport

Itt van a Wii U nyitócímeinek teljes listája

A japán vállalat nem kerülgeti tovább a forró kását, s végre közölte a nyitójátékok teljes listáját, miután hetekig ment a fejvakarás. Régiónként más és más játékokkal találkoztunk korábban, a Nintendo végre felnyitotta a szemünket. Ezek a címek jönnek november 18-tól március 30-ig.

Videócsokor a Wii U játékfelhozataláról

A tegnapi nap folyamán lehullt a lepel a Nintendo Wii U megjelenési dátumáról és áráról, ám a konzol leendő sikerét nagyban befolyásolja majd a játékfelhozatal minősége. Számos újonnan bejelentett címmel gazdagodtunk, de új trailert kapott a New Super Mario Bros. U, a ZombiU és sok más játék is.

E3 2012: Nindendo konferencia - futottak még

A japánok tényleg nem unatkoztak, volt bőven friss játékbejelentés az esti sajtótájékoztatón. A tendencia az, hogy a Nintendo mindinkább elmozdul a third party címek felé, de belsős fejlesztéseken is érezhető a nyugati nyomás. Lefaragjuk kilóinkat, karaoke-zunk és tisztességes 3DS-es címekkel nyomulunk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megkésve, de azért összeraktuk a heti megjelenési listát, no nem mintha nem fújnátok kívülről a napokban érkező slágercímekről úgy mindent, amit lehet tudni. A Call of Duty: Modern Warfare 3 már a boltokban van, a The Elder Scrolls V: Skyrim pedig pénteken érkezik - tűkön ülve várjuk!

E3 2011: Videón a Ubisoft további felhozatala

Friss játékbejelentések szempontjából egyértelműen a Ubisoft vitte a pálmát tegnap, legyen szó testünk karbantartásáról, netán rekeszizmunk edzéséről, a Your Shape, vagy a Rabbits Alive and Kickingre számíthatunk. De itt van még a Tintin mozi adaptációja és egy nyomozós, noir cím 3DS-re is.

E3 2011: Ubisoft sajtókonferencia - LIVEBLOG

A franciák is bulit tartottak, szokás szerint jó későn - igaz, a tavalyi, hajnali konferenciájukat most nem überelték. Mindenesetre a Ubisoft is számos finomsággal készült, volt Ghost Recon, Rayman és természetesen Assassin's Creed is - ezt a rendezvényt is liveblogoltuk, természetesen.