Dynasty Warriors Next Vita

A Sony legújabb kézikonzoljára, a Vitára szánt hamisítatlan Dynasty Warriors-cím.
1403712000

Változtat a nevén a Tecmo Koei

Rövid, de fontos szolgálati közlemény érkezett: a Tecmo Koei is beveti a "Namco Bandai-manővert", és a japán kiadó is változtat majd a nevén, legalábbis az öreg kontinensen egészen biztosan.
1390411800

Hivatalos a februári PlayStation Plus-kínálat

Bár korábban ugyanerről a felhozatalról pletykáltak, a jegyzőkönyv kedvéért álljon itt a hivatalos bejelentés is: a PlayStation Plus februári ajándékai között lesz a BioShock Infinite és a Metro: Last Light is többek között.
1389538851

Kiszivárgott a PS Plus februári kínálata?

Alighanem az egyik legerősebb hónap előtt állunk a PlayStation Plus történetében, már ami az ingyen játékokat illeti, s persze, ha hihetünk a szivárgásnak. BioShock Infinite és Metro: Last Light jár az előfizetés mellé.
1329755400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Örvendetes nap ez a mai, új platformmal bővítettük a megjelenési listánkat, a héten ugyanis boltokba kerül a Sony újgenerációs kézikonzolja, a PlayStation Vita. A kütyü egy raklapnyi játékkal rajtol majd el, össze is szedtük Nektek őket, hogy képben legyetek. Persze nemcsak a Vita körül forog a világ...
1307530706

E3 2011: Dynasty Warriors Vita bejelentve

A tömeghentelős játékok szerelmeseinek jó hír, hogy a meglehetősen repetitív stílus a Sony legfrissebb üdvöskéjén is tiszteletét teszi. A Vitára készülő Dynasty Warriors ismérvei ugyanazok, mint a nagygépes változatoké, de bejön a képbe az érintés- és mozgásérzékelés. Képeink és videónk is van már.