Armored Core V PS3, X360

Új résszel jelentkezik az Amored Core: az ötödik epizód mindinkább visszahúz az elődökhöz.
1575464400

Frissítve: Armored Core-t teasel a From Software?

Igen-igen, így a The Game Awards közeledésével valóban megszaporodtak a játékbejelentésekkel kapcsolatos pletykák, mi is csak úgy kapkodjuk a fejünket. Most épp az új Armored Core kapcsán érkeztek hírek.
1332345600

Launch traileren az Armored Core V

Mindenki legnagyobb örömére végre megjelent a From Software legújabb robotos őrülete, az Armored Core V. A launch trailerben főként nagy robbanások és kaotikus jelenetek kaptak helyet, de vethetünk egy pillantást a Commanders Mapra is. De azért a robbanásoké a főszerep.
1332162000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten főleg az asztali konzolok tulajdonosai örülhetnek, PlayStation 3-on és Xbox 360-on egy rakás érdekes cím teszi majd tiszteletét a következő napokban, miközben a többi platformon nem nagyon érkezik fajsúlyos anyag egy-két el nem hanyagolható kivételt leszámítva.
1331636400

Elkészült az Armored Core V

A Namco Bandai bejelentette, hogy befejeződtek az Armored Core ötödik részének munkálatai, a játék aranylemezre került, már csak a gyártási folyamatok vannak hátra, és megkaparinthatjuk a robotos anyag legújabb felvonását. A fejlesztők igyekeztek visszahúzni a gyökerekhez.
1324458022

Fémízű Armored Core V előzetes érkezett

Hallatott magáról a From Software óriásrobotos játéka is, az új trailer CG és játékmeneti felvételei révén egy perc alatt visszaköszön a régi hangulat. Meches címekben igencsak hiányt szenvedünk manapság, s ha az Armored Core V nyugatra is megérkezik, el leszünk ragadtatva.
1307600399

E3 2011: Armored Core V filmes előzetes

A From Software rendületlenül gyártja az újabb és újabb fejezeteket az Armored Core-szériához, így törvényszerű, hogy a mostani E3-on is lássunk valamit a páncélozott járművek zúzásából. Egészen konkrétan egy filmszerű előzetest, ami egy dolgot nagyon jól csinál: hangulatot teremt.