White Knight Chronicles II PS3

Az első rész egyenesági folytatása ugyan sokat javít az elődben kritizált hibákon, de még mindig nem elég izgalmas és kidolgozott.
1417176017

E3 2015: Bemutatják a Level-5 új játékát

Bizony, jól olvastátok: több mint fél évvel a következő E3 előtt már szállingóznak az első infók a kiállításról. Már most tudjuk, hogy a Professor Layton és a zseniális Ni No Kuni fejlesztője új játékot mutat be a rendezvényen.
1323424800

8000 óra a White Knight Chronicles II-vel

Mint tudjuk, a japán fanatizmus nem ismer határokat. Ennek legújabb bizonyítéka jelen hírünk főhőse, aki európai szemmel különösebben nem kiemelkedő, ám a japánok körében igen-igen közkedvelt White Knight Chronicles II-vel töltött el majdnem egy évnyi játékidőt.
1316430000

TGS 2011: Nem jött a Level-5, saját showt szervez

Ha az utóbbi években az egyszeri gamer ellátogatott a Tokyo Game Show-ra, akkor egy dologban biztos lehetett: Japán egyik legnépszerűbb és legnagyobb fejlesztőcsapata, a Level-5 egy akkora standdal képviseltette magát, hogy nem lehetett ellátni az egyik végéből a másikba.
1307694920

White Knight Chronicles II teszt

Tavaly a Level 5 csapata a jó öreg JRPG hagyományokat követve, vegyítve azt egy csipetnyi hagyományosan klasszikus japán szubkultúrával (óriás robot helyett óriás lovag), kiadta a White Knight Chronicles-t. Ami sajnos egy eléggé felejthető produktumnak bizonyult. Úgy gondolom, hogy egy jobb folytatáshoz időre lenne szükség, lássuk hát mit sikerült összehozni alig egy év alatt…