Crimson Alliance X360

Fantasy akció-kalandjáték, amely a Summer of Arcade akciót teljesen kihasználók számára ingyenes lesz. A játékhoz DLC-k is elérhetők.
1318357742

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is akad majd játszanivaló, a begőzölt zombirajongóktól a benzingőz szerelmesein át az önjelölt pilótákig mindenki megtalálhatja a számítását az elkövetkezendő napokban. Jön a Dead Rising 2 alternatív felvonása, az Ace Combat legújabb epizódja és a Forza 4 is.
1316259737

Crimson Alliance teszt

Byzan gazdag csillogása a múlté. A Holt-tenger vidékének valaha volt legnagyobb birodalma megbukott, hol könyvtárak, színházak és paloták álltak, most szörnyek portyáznak, a sötétség erői lassan mindent felemésztenek. Remény sincs az újrakezdésre.
1315404000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Végre itt a szeptember, végre vannak játékmegjelenések - most nem csak úgy mondjuk, tényleg vannak. A listán több nagyobb cím is felvonul, érkezik a Dead Island, jön a Resistance várva-várt harmadik része, kapunk új Warhammer 40.000-játékot és visszatér a Star Fox is.
1309276800

Az Xbox Live-on júliusban indul a nyár

A Microsoft július közepén indítja el a már szokásosnak mondható Summer of Arcade akcióját, melynek időtartama alatt minden héten kapni fogunk egy-egy nagyon jó, vagy legalábbis annak mondott játékot az Xbox Live Arcade-re. A sort a Bastion nyitja, a befejezés az új Toy Soldiersé.