NHL 12 PS3, X360

Folytatódik az Electronic Arts hokis sorozata: az NHL 12 mindig mindig, szeptemberben jelent meg PS3-ra és Xbox 360-ra.
Típus: Hoki, Sport

2030-ig maradhatnak az EA-nél a UFC-jogok

Az Electronic Arts bejelentette, hogy sikerült meghosszabbítania a megállapodását az NHL-lel és a UFC-vel is. Az utóbbi kapcsán egy érdekes konkrétumra is fény derült, eszerint 2030-ig a kiadó szállíthatja a UFC-játékokat.

Szavazz a 2012-es év legjobb játékaira!

Emlékezetes évet hagytunk magunk mögött, ideje hát visszaemlékezni és számot vetni. Számodra melyik játék nyújtotta a legmarkánsabb élményt? Nosza, tedd le a voksod a kedvenceid mellett!

Megugrottak a 3DS eladásai Amerikában

Megérkeztek az NPD Group szeptemberi toplistái, az Egyesült Államokban a múlt hónapban még a Madden NFL sikere ellenére is csökkentek a szoftvereladások, és a konzolok értékesítései is visszaestek. A Nintendo 3DS megtáltosodott némileg, persze az óriási árcsökkentés után ez nem meglepő.

NHL 12 teszt

Szeretjük a jégkorongot, évek óta figyelemmel kísérjük az NHL-szériát, ám egyre jobban aggódunk az EA Sports miatt. Az elmúlt években a minőség szilárdan helytállt - mi sem tudjuk megmondani, hogy hová fejlődhetne tovább a sorozat. Szerencsére az EA Canada ezt megteszi helyettünk, s ott javít az alapokon, ahol nem is remélnénk.

Második helyen nyitott itthon Red Orchestra 2

Rögtön a megjelenése után a második helyre küzdötte fel magát a Red Orchestra folytatása: a második világháborús FPS-ek tucatjai közül realizmusával kitűnő játékot imádták a magyarok, csak éppen a Dead Islandet nem tudta lenyomni, ami még jobban szerepelt, mint a múlt héten.

Rekorder az NHL 12, jön a Facebook-változat

Szépen indított a Madden NFL 12, de mint az EA Sports bejelentette, az NHL 12 is kiválóan szerepelt: a játék az első héten minden rekordot megdöntött a sorozat történetében, ráadásul az idei NHL-felhajtásnak koránt sincs vége, jövő hónapban indul a facebookos NHL Superstars.

Élen nyitott itthon a Dead Island

Bár nem indult problémamentesen a Dead Island rajtja, a játékosokat látszólag meggyőzte a Techland: a lengyel-magyar barátság jegyében a hazai gamerek is alaposan bevásároltak a trópusi hangulatot zombiirtással megvadító akció-szerepjátékot. A Resistance 3 is szépen nyitott, de neki nem futotta dobogóra.

Női hokisok is lesznek az NHL 12-ben

A női egyenjogúságért folyó évszázados harc, úgy látszik, az EA Sportsot is megrengette, hiszen a jégkorongsorozatban elsőként női játékosokkal is nyomulhatunk. Állítólag egy 14 éves buffalói rajongólány levelet írt Peter Moore-nak a jó ügy érdekében, s a mester fejet hajtott.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Végre itt a szeptember, végre vannak játékmegjelenések - most nem csak úgy mondjuk, tényleg vannak. A listán több nagyobb cím is felvonul, érkezik a Dead Island, jön a Resistance várva-várt harmadik része, kapunk új Warhammer 40.000-játékot és visszatér a Star Fox is.

Gameplay jelenetek az NHL 12-ből

A hét folyamán visszatér az NHL-sorozat is, az idei epizód kapcsán számos újítást ígérnek az EA Sports srácai - kíváncsiak vagyunk, sikerül-e túlszárnyalni az elődöket! Az NHL 12 PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra érkezik majd, az IGN jóvoltából addig négy gameplay felvételt vehettek szemügyre.