Joint Task Force

A Joint Task Force egy Közel-Keleten játszódó valós idejű stratégia lesz, benne 5 nagy helyszínnel (Közel-Kelet, Balkán-fsz., stb.), melyek mindegyike egy-egy külön küldetéssorozat lesz.

A jövő héten megjelenő játékok

Jövő héten érkezik többek közt az Age of Pirates, a Company of Heroes, a Faces of War, a Joint Task Force, a LEGO SW2, az NHL 07, a Rule of Rose és sok más!

Jövő héten érkezik a magyar Joint Task Force

A Sierra weboldalán, a Joint Task Force-nak szentelt részlegen pontosították a játék megjelenését - az "ősz" felirat helyett napra pontos dátumot kaptunk.

GC 2006: Az első adag screenshot

Bár a kiállítás csak holnap délután nyílik, már megérkezett az első, szorosan az ott bemutatott játékokhoz kapcsolódó screenshot adag.

Itt a Joint Task Force demója is

A magyar Most Wanted Entertainment által készített Joint Task Force próbaverziójának személyében ma este egy újabb demóval gazdagodtunk.

Joint Task Force demóra várunk

Újabb magyar stratégia fejlesztése fejeződik be lassan, ennek apropójából esedékes egy kipróbálható verzió - a Joint Task Force demója keddtől válik elérhetővé.

Joint Task Force videótrió

Három rendkívül izgalmas és látványos mozgókép érkezett a magyar Most Wanted Entertrainment által fejlesztett Joint Task Force-ból. Érdemes meglesni őket!

Vasárnap délutáni videóösszeállításunk

Kisebb adag videót töltöttünk fel számotokra a szerverünkre: van köztük többek között új Bullet Witch, Joint Task Force, Rainbow Six: Vegas filmecske is!

Most tizenkét vadonat új animáció tölthető le!

Ismét teletömtük szerverünket némi videóanyaggal, többek között felkerültek a legfrissebb Hitman: Blood Money, illetve a Rise & Fall: Civilizations at War filmek is.

Esti képparádé 240 screenshottal!

Rengeteg képpel frissült ma is galériánk: érkeztek új Test Drive, Pro Evolution Soccer, Pirates of the Carribean és Jade Empire screenshotok is többek között!

180 friss kép galériánkban!

Újabb adag kép érkezett galériánkba: megtekinthettek pár elképesztő shotot a Brothers in Arms 3-ról és az Enemy Territoryról többek között...