Devil May Cry HD Collection PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Dante klasszikus első három kalandjának HD-gyűjteménye.
Típus: Akció, Démonos, TPS

Brit toplista: élen a Burnout Paradise Remastered

Sikerült egy kicsit felrázni a brit játékeladási toplistát, két erős újonc is debütált az elmúlt héten. A szigetország játékosai aranyéremmel jutalmazták a Burnout-sorozat visszatérését.

Monster Hunter World - Dante is beköszön

Tegnap óta kapható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra a Devil May Cry HD Collection, a Capcom pedig ennek apropóján bejelentette, hogy Dante cuccait is megszerezhetjük majd a Monster Hunter Worldben.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Négynapos hétvégének nézünk elébe, játékra tehát bőven lesz időnk, és szerencsére úgy tűnik, a kiadók sem hagytak minket megjelenések nélkül. Lássuk a heti felhozatalt!

Devil May Cry HD Collection - bugos a PC-s verzió

Habár a Devil May Cry HD Collection újrakiadása még odébb van, az Amazon Prime előfizetői már kipróbálhatják az első rész remasterét PC-n. Így derült ki, hogy maradt néhány csúnya bug a játékban.

Devil May Cry HD Collection - itt az első trailer

A laza démonvadász, Dante első három kalandja hamarosan a jelenlegi generációs konzolokat és a PC-t is beveszi. A Capcom a decemberi bejelentés óta még nem mutatott mozgóképet a gyűjtményről - egészen eddig.

Devil May Cry HD Collection - a 4K már nem fér bele

Egy héttel ezelőtt jelentette be a Capcom, új platformokat hódít meg az egyszer már megjelent Devil May Cry HD Collection. A rossz hír, hogy a 4K támogatása viszont kimarad.

Új platformokon hódít a Devil May Cry HD Collection

Az új generációs platformokat, illetve a PC-t is meghódítja a Devil May Cry HD Collection. Ezzel a teljes sorozat pótolhatóvá válik azok számára, akiknek kimaradt valamilyen oknál fogva.

Friss pletykák az új Devil May Cryról

Hetekkel ezelőtt arról lehetett hallani, hogy készül a Devil May Cry-sorozat következő epizódja. Úgy tűnik, a hír nem kacsa, tényleg úton van Dante és Nero új kalandja, amiről most rengeteg részlet is napvilágot látott.

Az idei PSX-en mutatkozik be az új Devil May Cry?

Egy jól értesült Reddit-felhasználó szerint mozgalmasnak ígérkezik az idei PlayStation Experience, a Sony ugyanis bemutatja a következő Devil May Cry- és Soul Calibur-epizódokat.

Devil May Cry HD Collection teszt

DMC: Devil May Cry címmel Dante kalandjai idén új irányt vesznek. A Capcom a rajongókat viszont addig se hagyja magára, Shinji Mikami legendás játékának első három része a Devil May Cry HD Collection segítségével végre visszatér közénk. Méghozzá felújított külsővel!