Mad Riders PC, PS3, X360

Újabb versenyjáték készült a Dead Islandet is jegyző Techlandnél.
1475085900

Itt vannak a PlayStation Plus októberi ajándékai

A Sony is elárulta, hogy milyen ajándékokat kapnak a PlayStation-tulajok az októberi prémiumelőfizetésük mellé. A halloweenre zombiirtással készülünk, de örülhetnek a Transformers-rajongók is!
1463943600

Készítsünk interjút: te kérdezel, a Techland válaszol!

Óriási lehetőséget kaptunk, úgy alakult, hogy interjút készíthetünk a Dead Island és a Dying Light játékokat is jegyző Techland vezérigazgatójával. Persze nem vagyunk mi önzőek, hagyunk titeket is kérdezni!
1338391811

Megjelent a Mad Riders, itt a launch trailer

Révbe ért a Techland quadmotoros címe, a Mad Riders. A Pure után némileg hiányérzetünk támad a műfajban, melyet az MX vs. ATX széria sem tudott csillapítani. Lehet, hogy a lengyelek tudnak valamit? A képek és a megjelenés mellé csatolt trailertől bizakodóak vagyunk.
1338318968

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Némileg megkésve, de összeraktuk a szokásos megjelenési listánkat, persze nem nagyon kellett volna megerőltetnünk magunkat, mert érdemi megjelenés nem igazán lesz a héten. Oké, lesznek átiratok, új kiadások meg DLC-k dögivel, de azért ez így nem az igazi, ugye?
1338119581

Jövő héten jön a Mad Riders, itt az új trailer

A jövő héten válik letölthetővé a Techland legújabb versenyjátéka, a Mad Riders; a lengyel srácok a megjelenés apropóján új előzetest raktak össze, amiben nemes egyszerűséggel kifigurázzák a manapság megjelenő trailereket. A srácok 74,6 fps-t és 1800p-s felbontást ígérnek!
1322056800

Haste - új versenyjáték a Dead Island alkotóitól

Újabb versenyjátékon dolgozik a lengyel Techland, s bár a csapat legutóbb a zombis Dead Islandet hozta tető alá, korábban már próbálkoztak hasonló programmal. A Nail'd harmatos darab volt, és ugyan a Haste nem változott sokat hozzá képest, letölthető játékként talán jobban megállja a helyét.