Tegnap és ma sorozat PC, PS3, WIIU, X360

Sorozatunkban olyan híres játékokat mutatunk be, melyek neve a 80-as, 90-es években született, de fejlesztői még ma is meglepnek minket új részekkel.
1333235952

Tegnap és ma sorozat - 2012 április

Nem lesz sok játékmegjelenés áprilisban, a nagy visszatérőkről szóló rovatunk viszont így sem marad el. Húsvét havában jön az új Star Wars, a Tropico legfrissebb kiegészítőlemeze, illetve újra köztünk lesz a The House of the Dead, és a Test Drive is, lássuk hát, honnan is indultak ezek a nevek.
1330592175

Tegnap és ma sorozat - 2012 március

Múltkori összeállításunk után ismét szemügyre vesszük a hónap nagy visszatérőit. Resident Evil, Silent Hill, Ninja Gaiden, Ridge Racer, nagy múltú címek ezek kivétel nélkül, de vajon emlékszik-e bárki, milyen volt az első részük? Tekerjük hát vissza az idő kerekét egy kicsikét!
1328052313

Tegnap és ma sorozat - 2012 február

A folytatások és feldolgozások korát éljük, a játékvilág aranykorának legnagyobb címei heti rendszerességgel térnek vissza képernyőinkre. Final Fantasy, Soul Calibur, Jagged Alliance, Syndicate. A februári felhozatal ezen becses darabjai kivétel nélkül több évtizedes múltra tekintenek vissza, lássuk hát, hogyan is kezdődött a karrierjük.