Crusader Kings II PC

A Crusader Kings folytatásában egy keresztény frakcióval vághatunk neki Európa elfoglalásának.
1613833200

Most már elő is fizethetünk a Crusader Kings II-re

Aki ismeri a Paradox játékait, az tudja, hogy mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk, amennyiben minden kiegészítőt megvásárolnánk hozzájuk. Erre a problémára nyújt megoldást a Crusader Kings II előfizetéses rendszere.
1583686800

Crusader Kings II - ingyenes DLC-re csaphatunk le

Figyelem, királyok, királynék és egyéb fejedelmek! A fekete halál szabadon járja a vidéket! Nem árt sietni, ugyanis csupán hétfőig csaphatunk le ingyen az amúgy 10 eurót kóstáló The Reaper's Due DLC-re.
1571648400

Crusader Kings II - ezúttal DLC-t kaptunk ingyen

A Berlinben megrendezett PDXCON során bejelentették a Crusader Kings-széria folytatását, melynek apropóján most minden játékos, aki feliratkozik a harmadik résszel kapcsolatos hírlevelekre, ajándék DLC-t kap a második epizódhoz.
1571410800

Akciókkal indít a PDXCON

A Paradox-fanfest alkalmából idén is bőven el leszünk eresztve remek akciókkal; a legendás stratégiafejlesztőnek szinte az összes alkotása komoly leárazást kapott, a Crusader Kings II pedig még ingyenes is.
1564563600

Itt a Humble Crusader Kings II Bundle

Ha mindig is arra vágytál, hogy jó sok kiegészítővel együtt beszerezd a világ egyik leghangulatosabb középkori birodalommenedzselős alkotását, csak a pénztárcád mindig nemet mondott, akkor eljött az idő, hogy most akciósan lecsapj a szériára!
1532854800

„Valószínű” a Crusader Kings-széria folytatása

Ismét feleséget keres a pápa! A Paradox Interactive leköszönő vezérigazgatója, Fred Wester nyilatkozatában „valószínűnek” tartja a Crusader Kings-franchise folytatását.
1526839200

Több kiegészítőt is bejelentett a Paradox

Jó nap ez az stratégák számára! A Crusader Kings II, az Europa Unversalis IV, valamint a Hearts Of Iron IV is új kiegészítőcsomagokat kapnak. Mindhárom pakkhoz érkezett egy-egy előzetes videó is!
1522994420

Ingyenes a Steamen a Crusader Kings II

Egy meglehetősen pozitív kritikákat kapott grand strategyt zsákolhatunk be most teljesen ingyen a Steamen. Az eredetileg 2012-ben megjelent Crusader Kings II-ről van szó, amelyben egy középkori királyságot kell felvirágoztatnunk.
1424253645

Crusader Kings-szerű Trónok harca készülhetne

A vezérigazgató szerint az HBO nemrégiben megkörnyékezte a Paradox Interactive-ot, ám nem azért, mert a sorozat gyártója egy Crusader Kings 2-szerű játékban szeretné viszontlátni a Trónok harcát. Egy rajongói modra orrolt meg.
1414697688

Heti akciók és leárazások - Halloween Special

Elindult az évente hagyományosan megrendezett Steam Halloween Sale, melyhez ezúttal mások is csatlakoznak. Fáradjatok beljebb és szemezgessetek a Gamekapocs által összegereblyézett akciók és leárazások tömegéből!