Mark of the Ninja X360

Nindzsás játékot fejlesztenek a Shank alkotói. Lopakodás, vérontás és klasszikus, oldalnézetes játékmenet.
1348578000

PC-re is megjelenik a Mark of the Ninja

Lehet örülni, októberben véget ér a Mark of the Ninja Xbox-exkluzivitása. Ez azt jelenti, hogy számítógépen is tiszteletét teszi a Klei Entertainment oldalnézetes akciójátéka, ráadásul az ígéretek szerint nem silány portot kapunk: az anyag minden vonatkozásában ízig-vérig PC-s lesz!
1347974282

Mark of the Ninja villámteszt

Magányos őrszem figyel éberen, míg a falu alszik. Az éjszaka sötétje gyilkos veszedelmet rejt, gonosz hatalmak vetették meg lábukat a világban, ilyen túlerő ellen csak a bolondok rántanak kardot. Az eskü viszont kötelez. Megígérted, hogy az életed árán is, de megvéded népedet a rosszaktól.
1346682369

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az iskolakezdés hete a kiegészítőké lesz, több expanzió, letölthető tartalom is érkezik majd az elmúlt hónapok és évek slágercímeihez - és ez alatt nem feltétlenül az új Sims 3-adalékot értjük. A héten jön a Battlefield 3: Armored Kill, befejeződik a Modern Warfare 3 DLC-áradata, és kapunk új Skyrim-tartalmat is.
1338982930

E3 2012: A második videócsokor

A mai napra is jutott néhány érdekes mozgókép, amiket semmiképpen sem szeretnénk kihagyni. Végre verseny közben láthatjuk a LittleBigPlanet Kartingot, a Call of Duty: Black Ops 2 kulisszái mögé pillantunk, megtudjuk miért lesz olyan jó a Dust 514. S ez még a jéghegy csúcsa...
1330426814

Jön a Mark of the Ninja, a Shank alkotóitól

A Klei Entertainment bejelentette új játékát, mely egy igazi oldalnézetes, nindzsás cím lesz, és ami a tűzkeresztségben a Mark of the Ninja nevet kapta. Nem csupán a vagdalkozás kapja a főszerepet, hanem a lopakodás, a taktikázás, valamint a halálos csapdák kerülgetése is hangsúlyos lesz.