Paraworld

Izgalmas stratégia, melyben a modern harcászat elemei keverednek a nyers erővel. Figyelem! DINOSZAURUSZ VESZÉLY!

Feloszlik a Paraworld fejlesztőgárdája

A Paraworld készítői bejelentették, hogy csapatuk (SEK) hamarosan feloszlik. Búcsúzóul egy végső meglepetéssel készülnek a Paraworld-játékosok számára.

Paraworld

Valamikor 2003-ban láttuk az első képeket a német srácok RTS-különlegességéről, mely a roppant sokat mondó ParaWorld nevet kapta. Szerintem nem mondok sokat azzal, hogy a földön keresgéltük az állunkat a döbbenettől.

Megérkezett a Paraworld egyjátékos demója

A szeptemberben megjelent Paraworld előzetes képei és videói után akadhatnak még olyanok, akik esetleg még morfondíroznak a stratégia megvásárlásának ügyén...

A jövő heti játékmegjelenések

A jövő hetünk is izgalmas, változatos lesz, hiszen érkezik például a Caesar IV, a Just Cause, az El Matador, az Import Tuner Challenge és még sok más finomság!

Közel háromszáz friss kép érkezett galériánkba

Ajánlatunk a felhozatalból: Battlefield: Bad Company, Company of Heroes, FIFA 07, Just Cause, Rayman: Raving Rabbids, Reservoir Dogs és még sok más nyalánkság!

Elkészült a Paraworld - megjelenés szeptemberben

Az utóbbi idők leginkább csúsztatott stratégiája minden bizonnyal a Paraworld volt, mely egyedi játékvilágával és történetével kíván szórakoztatni minket.

GC 2006: Íme, a Deep Silver idei felhozatala

Európa egyik legnagyobb kiadója is elküldte nekünk azon listáját, melyen az idei Games Convention-ön kiállítandó játékai szerepelnek. A felhozatalért erre tessék...

Megjött a Paraworld multiplayer demója

Tegnap esti előrejelzésünk igaznak bizonyult. Ma megérkezett a Sunflowers vadi új csúcs stratégiájának a többjátékos kipróbálható demója.

Paraworld multiplayer demó érkezik holnap?

A Paraworld kiadója egy érdekes fényképet küldött e-mail címünkre: a fotó a srácokat ábrázolja, ám senki meg ne ijedjen: a kép egyéb, érdekes tartalommal is bír. :)

Mi tíz darab videóval kezdjük a hetet - és Ti?

Tíz darab - elképesztően klassz - videó került fel szerverünkre - nem kisebb nevek kaptak helyet összeállításunkban, mint például a Forza Motorsport 2.