Baldurs Gate: Enhanced Edition PC

Visszatér a Baldur's Gate, méghozzá a sorozat első két részét újítják fel, és hozzák vissza kibővített formában.
1371825480

Jogi problémák a Baldur's Gate-remake körül

Több helyen leállították a Baldur's Gate: Enhanced Edition árusítását, állítólag jogi problémák állnak a háttérben. Konkrétumok még nincsenek, de emiatt a második rész remake-je is csúszni fog.
1354117718

Elstartolt PC-n a Baldur’s Gate: Enhanced Edition

Trent Oster, a Baldur's Gate ránctalanított verziójának fejese örömmel jelentette be Twitter-csatornáján, hogy ma este végre megjelenik a klasszikus RPG Enhanced kiadása. Egyelőre csak PC-n, a többi verzió késlekedik.
1353934800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megtelt könnyel a szemünk, új résztvevővel bővült a heti játékmegjelenéseket összegző rovatunk. Bizony: a héten kerül boltokba a Wii U, és természetesen egy raklapnyi cím érkezik majd mellé.
1353657600

Mozgásban a felújított Baldur's Gate

Jövő héten érkezik a klasszikus szerepjáték felújított változata, a fejlesztők gameplay trailerrel készülnek a premierre. A másfél perces kedvcsinálóban végre szemügyre vehetjük, hogyan teljesít a valóságban az a 400 kisebb-nagyobb változtatás, amit a renoválás során megejtettek a készítők.
1353060000

PSN-verziót akartak a felújított Baldur's Gate-ből

A hónap végétől vásárolható meg a Baldur's Gate: Enhanced Edition, ennek apropóján néhány érdekes kulisszatitokra is fény derült: a fejlesztők szerint a Sony is megkereste őket, hogy a PlayStation Networkön is tegye tiszteletét a felújított játék.
1352644200

Baldur's Gate II: Enhanced Edition - jövő tavasszal

Még jövő nyár előtt, valamikor tavasz végén érkezik a Baldur's Gate II: Enhanced Edition, és a fejlesztők nagyon remélik, hogy sikeres lesz, mert akkor van esély arra, hogy esetleg nekiállhassanak a harmadik rész elkészítésének. Kérdés, hogy a BioWare nélkül milyen lenne.
1347714058

Csúszik a Baldur’s Gate: Enhanced Edition

Mégsem jelenik meg jövő hét kedden, azaz szeptember 18-án a Baldur's Gate első részének finomított verziója. A fejlesztésért felelős Beamdog bejelentette, hogy a produktum további csiszolásra szorul, így csak november végén láthat napvilágot. Akárhogy is számolunk, két hónap késést nehéz lenyelni.
1344612188

Greg Zeschuk elhagyta a BioWare-t?

Egy német gamer weboldal jelentése szerint a BioWare egyik alapítója, Greg Zeschuk májusban, az átszervezések bejelentése után elhagyta a méltán népszerű fejlesztőcéget, hogy jól megérdemelt pihenését élvezze a családjával. A BioWare austini stúdiójának élére új vezető állt. (Frissítve!)
1343491200

Baldur's Gate: Enhanced Edition - megvan a dátum

Lejárt a Baldur's Gate: Enhanced Edition hivatalos honlapján feltűnt számláló, a készítők elárulták, hogy napra pontosan mikor érkezik meg a klasszikus szerepjáték kibővített, felturbózott változata, emellett az árcéduláról is lehullt a lepel. Igaz, egyedül a PC-s verzió kapcsán derült ki minden egyértelműen.
1343145232

Elkészült a Baldur's Gate magyarítása

Hosszú időt vett igénybe, de végre elkészült a Baldur's Gate magyarítása. Ez azt jelenti, hogy mára letölthető a teljes fordítás, noha apróbb finomítások még várnak rá a közeljövőben. Ha kimaradt Neked az idén 13 éves szerepjáték, keresve sem találnál jobb alkalmat, hogy tégy egy próbát vele!